Ak Parti Kavak İlçe Danışma Toplantısı

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş partisinin Kavak İlçe Danışma Toplantısı’na katıldı.

Ak Parti Kavak İlçe Danışma Toplantısı

Toplantıda AK Parti Kavak İlçe Başkanı Bülent Yüksel, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu yaptıkları çalışmalar hakkında sunum gerçekleştirdiler. Katılımcıların dilek, temenni ve taleplerinin ardından AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, gündeme dair konuşmasını gerçekleştirdi.

Konuşmasına 19 Eylül Gaziler Günü’nü kutlayarak başlayan Köktaş, “2003 yılında uygulamaya koyduğumuz ücretsiz ders kitabı projesiyle öğrenciler için kitap bulma derdine, veliler için kitap alma çilesine son verildi.

Çocuklarımız artık sınıflarına girdiklerinde kitaplarını sıralarının üstünde buluyorlar. Eğitim de kaliteyi artırmak amacıyla yeni derslikler inşa edildi. Öğretmen atamaları katlanarak arttı. Yeni torba yasayla birlikte bu atamalar devam edecek. Okul öncesi eğitimi yaygınlaştırdık. Şartlı eğitim yardımı ile ailelerin yükünü hafiflettik. Eğitim de yenilikçi çözümler üreterek ileri teknolojiyi çocuklarımızla tanıştırdık. Kampanya ve projelerle eğitim ve öğretime can katmaya devam ediyoruz” dedi.

Toplantıya ayrıca İlçe Koordinatörleri İsmail Abanoz, İsmail Hakkı Öz, belediye meclis üyeleri, İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, ilçe yönetim kurulu üyeleri, mahalle başkanları, muhtarlar ve teşkilat üyeleri katıldı.

Kaynak: İHA