Muğla Valisi Güvençer'den Veda Ziyareti

Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Yatağan'da veda ziyaretlerinde bulundu.


Resmi Gazete'de yayınlanan kararnameyle Kahramanmaraş Valiliği'ne atanan Vali Mustafa Hakan Güvençer, Yatağan Kaymakamı Hasan Tanrıseven'i ziyaret ederek vedalaştı.

Vali Güvençer, daha sonra Kaymakamlık Toplantı Salonu'nda daire müdürleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya gelerek helallik istedi.

Güvençer, yaptığı konuşmada, Yatağan Kaymakamı Hasan Tanrıseven'in de kısa bir süre önce Alanya'ya tayininin çıktığını hatırlatarak, Tanrıseven'e yeni görev yerinde başarılar diledi.

Yatağan'daki kamu çalışanları ve Yatağanlılarla el ele vererek güzel bir performans sergilediklerini ifade eden Güvençer, "Bir yerde başarı var ise, bu başarıda birinci pay elbette takımı oluşturan tüm fertlerindir. Ama biraz vitrinde olması nedeniyle o takımın lideri konumundaki kişinin elbette ki önemi vardır" diye konuştu.

Kendisinin 14 ay önceki kişi olmadığını ve bu değişimde tüm Muğlalıların payı olduğunu belirten Güvençer, tüm kamu kurum ve kuruluşlarına teşekkür etti.

Kaymakam Tanrıseven de Kahramanmaraş'taki kaymakam arkadaşlarının kendisini arayarak Güvençer hakkında bilgi istediğini aktararak, arkadaşlarına "Başınıza devlet kuşu kondu" şeklinde bir yakıştırma yaptığını kaydetti.

Güvençer için Kaymakamlık Toplantı Salonu'nda düzenlenen vedalaşma töreninde ise İlçe Garnizon Komutan vekili Üsteğmen Salih Yıldırım, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Yeşil, İlçe Emniyet Müdürü Ali Özher, daire müdürleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri hazır bulundu.

Kaynak: AA