Gökçek: Nazlıaka'yı milletvekili yapacağım

Ankara'nın suyunun kirli olduğu iddialarına Beyaz TV ekranlarında 'Erkan Tan ile Tartışalım' programında cevap veren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, iddiaların sahibi CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka'nın amacını da açıkladı.

Gökçek: Nazlıaka'yı milletvekili yapacağım
İddiaların tamamen kara propaganda olduğunu dile getiren Gökçek, ishal vakası iddialarının her yıl ortaya atıldığını ve Ağustos ayı geldiğinde birilerinin ishal olmaya başladığını söyledi. Yaz aylarında ishalin arttığını dile getiren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, 'Ankara'da ishal salgını bir anda başlar ve Ankara'nın suyunun kirliliğinden bahsedilir. Bu sefer bu kara propaganda sistemli olarak yapılmaya başlandı' dedi. Kara propagandanın tek elden yapılmadığını da sözlerine ekleyen Gökçek, CHP Milletvekilleri, Kimya Mühendisleri Odası, Tabipler Odası ve Çevre Mühendisleri Odası'nın olayın içinde olduğunu ifade etti.

AYLİN NAZLIAKA'YI MİLLETVEKİLİ YAPACAĞIM

Ankara'nın suyunun kurlu olduğunu sıklıkla dile getiren CHP'li Aylın Nazlıaka'nın MYK'ya seçilemediğini söyleyen Ankara Büyükşehir Belediye Başmanı Melih Gökçek, sözlerini şöyle sürdürdü; 'Parti içerisinde bitti. Bittiği için kendi varlığını ispat edebilmek için benimle çatışarak önümüzdeki dönem milletvekilliğini garantilemek istiyor. Hatta CHP'li bir milletvekili arkadaş şöyle dedi;'Aylin geldi geçti, artık bitti gelecek seçim yok diyorduk sen dirilttin bu kadını' diyorlar. Benim sayemde milletvekili olacak yapacağım onu milletvekili.'