Burhaniye’de Başkan Uysal Dutluca’ya Sahip Çıktı

Balıkesir’inde Burhaniye ilçesinde, Belediye Başkanı Necdet Uysal, eski kaymakamlardan Bekir Şahin Tütüncü’nün gayretleriyle turizm köyü haline getirilen Dutluca Mahallesi’nde incelemelerde bulundu.

Burhaniye’de Başkan Uysal Dutluca’ya Sahip Çıktı

AK Parti İlçe Başkanı Onur Bedir, Belediye Başkan Yardımcısı Cemal Akkılınç ve Özel Kalem Müdürü Merve İnan ile birlikte köye giden Başkan Uysal, muhtar Hüseyin Yılmaz’dan köyün sorunlarını dinledi ve Deliktaş kaya sunağı çevresini gezerken doğal yapının korunmasını istedi. Köy Muhtarı Hüseyin Yılmaz, köy meydanında karşıladığı Başkan Uysal’dan futbol sahası ve düğün salonu istedi. Köyde incelemelerde bulunan Başkan Uysal, mahalle haline gelen köylerin sorunlarını çözmek için çalıştıklarını söyledi.

Dutluca’nın körfez manzarasıyla eşsiz bir yerleşim yeri olduğunu anlatan Uysal, “Bura da güzel şeyler yapacağız. Ancak, bütün bunları yaparken doğal yapıyı da bozmayacağız. Dutluca gibi yerler ilçemize değer katan yarlerdir. Burada turizme yönelik şeyler yapmamız gerekiyor. Futbol sahası ve düğün salonu isteğinizi de değerlendirmeye alıyoruz” dedi.

Kaynak: İHA