'Bir Fotoğraf Bir Mutlu Çocuk Projesi'

LG Electronics Türkiye, Bir Fotoğraf Bir Mutlu Çocuk sosyal sorumluluk projesi kapsamında dağıttığı kırtasiye malzemeleri içeren hediyeleriyle Soma Atatürk İlkokulu öğrencilerini sevindirdi.

'Bir Fotoğraf Bir Mutlu Çocuk Projesi'

13 Mayıs tarihinde Türkiye'yi yasa boğan maden faciası sonrasında devam eden yardım projelerinden bir tanesini de LG Electronics Türkiye gerçekleştirdi.

LG Electronics Türkiye’nin Bir Fotoğraf Bir Mutlu Çocuk projesi ile Soma Atatürk İlkokulu’ndaki çocuklar yepyeni kırtasiye malzemelerine kavuştu.

Maden faciasında hayatını kaybeden 6 şehit madenci çocuğunun da eğitim gördüğü okulda toplam 350 öğrenciyi sevindiren firma yetkilileri, Soma Kaymakamı Mehmet Bahattin Atçı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici'yle sınıfları dolaşarak öğrencilere kırtasiye malzemelerini dağıttı.

Etkinlikle ilgili konuşan LG Electronics Türkiye Halkla İlişkiler Müdür Yardımcısı Bengi Yalçın şunları söyledi: “LG Electronics Türkiye olarak gerçekleştirdiğimiz bu etkinlik aracılığıyla Soma Atatürk İlköğretim Okulu’ndaki çocuklarımıza bu hediyeleri dağıtmak bize çok büyük bir mutluluk veriyor. En değerli varlıklarımız olan çocuklarımızla okul heyecanını paylaşmak ve sevinçlerine ortak olmak adına yaptığımız bu etkinliğe destek olan herkese teşekkürlerimizi iletiyoruz.”
Kaynak: İHA