'Bana yardım eli uzatın'

Burun ameliyatı sırasında kaptığı mikrop nedeniyle bacaklarını kaybeden Sevinç Çelik, yaşadıklarını ve yeni hayatını Beyaz Haber’e anlattı.

'Bana yardım eli uzatın'
Türkiye geçtiğimiz aylarda burnunu yaptırmak için gittiği hastanede bacakları kesilen 25 yaşındaki Sevin Çelik'i konuştu. Genç kadın burun ameliyatı için özel bir hastanenin kapsını çalmış yapılan ameliyat sırasında mikrop kapması nedeniyle bacaklarından olmuştu.

'ESKİ GÜNLERİMİ ÖZLÜYORUM'

Genç kadın yaşadıklarını Beyaz Haber'e anlattı. Başına gelen talihsiz olay öncesinde her insan gibi neşeli olduğunu söyleyen Sevinç, “Şimdi ben eski resimlerime bakıp ağlıyorum. Eski günlerime dönmek istiyorum. Eski günlerimi özlüyorum” dedi.

'BÜYÜK ŞOK GEÇİRDİM'
Ameliyat masasında mikrop kaptığını iddia eden genç kadın 1 hafta boyunca yoğun bakımda kaldığını söyledi. Yoğun bakımdan çıktıktan sonra doktorlardan kötü haberi aldığını anlatan Çelik, “Ayaklarımın kesileceğini öğrenince büyük bir şok geçirdim. Tarifsiz bir duygu. Bunu ancak yaşayan bilir. Bir daha yürüyemeyeceğinizi düşünmek çok kötü bir şey.” ifadelerini kullandı.

TEK İSTEĞİ PROTEZ BACAKLAR
Hayatta kalabilmek için doktorların tavsiyesine uyarak bacaklarından vazgeçen Çelik, yeni hayatındaki zorlukları da anlattı. Burun ameliyatından sonra hayatı kararan Çelik'in şimdiki tek isteği ise protez bacaklar…