Ak Parti Mudanya Teşkilatından Yoğun Mesai

AK Parti Mudanya teşkilatı, mahalle olan köylerde incelemelerde bulundu.


AK Parti ilçe yöneticileri, Ülküköy’de asfaltlama çalışmasını ve Mürsel Mahallesi’nde Sağlık Lisesi’ni incelerken, Mudanya Engelliler Derneği kermesine de katkıda bulundu. İlçe Başkanı Erdal Kaya, “Yeni kanunla mahalle olan köylerimize iktidar partisi olarak hizmet vermeye devam edeceğiz. Mudanya sınırlarında bulunan bütün mahallelere Mudanya Belediyesi hizmet götürmekle mükelleftir. Ancak ihtiyaç ve talep olduğu müddetçe biz de iktidar partisi olarak hizmet konusunda elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Mudanya Belediyesi’nin her zaman hizmet konusunda yanında olacağız” dedi.

Mürsel Mahallesi’nde Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Okul Müdürü Yusuf Dursun’un okul bahçesinin düzenlenmesi talebini değerlendiren Kaya, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın rahat bir ortamda eğitim almaları için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Mudanya Engelliler Derneği’nin bulvar üzerinde açtığı kermese destek veren AK Parti kadın kolları üyeleri, Dernek Başkanı Sevtap Tuncel’den ihtiyaçlar konusunda bilgi aldı.
Kaynak: İHA