Yağlıdere Kaymakamı Aydoğa'na Veda Programı

Boğazkale Kaymakamlığına atanan Yağlıdere Kaymakamı Osman Aydoğan için veda programı düzenlendi.


Aydoğan, ilçede bir tesiste düzenlenen programda yaptığı konuşmada, Yağlıdere'de görev yaptığı süre içinde vatandaşlarla birlikte uyum içinde, birbirlerine güç vererek çalıştıklarını söyledi.

Kaymakamlıkta tayinlerin ecel gibi olduğunu ifade eden Aydoğan, "Ecel gelir insanları sevdiklerinden ayırır ve başka bir yere götürür. Bizler de sevdiklerimizden ayrılıyoruz. Yağlıdere de bizim için ilk göz ağrısı olarak kalacaktır. Bizler ilk zorluklarımızı, tecrübemizi hep burada yaşadık. Yağlıdere'yi nereye gidersek gidelim nerede görev yaparsak yapalım her zaman hatırlayacağımız bir görev yerimiz olacaktır. Ben ilçede görev süresince iyi bir kaymakam olmaktan ziyade iyi bir insan olmaya çalıştım. Her şeyin bir sonu olduğu gibi Yağlıdere ilçemizde de görev süremizin sonuna geldim. İstemeyerek kimin kalbini kırmış isem haklarını helal etmelerin istiyorum" 'diye konuştu.

Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu ise Kaymakam Aydoğa'nın ilçede görev yaptığı süre içerisinde gösterdiği güler yüz ve tatlı dil nedeniyle Yağlıdere halkının gönlünü kazandığını söyledi.

İlçe halkının Kaymakam Aydoğan'ı unutmayacağını belirten Kırhasanoğlu, "Yeni görev yerinde kendisine, başarılar diliyoruz''dedi.

Konuşmanın ardından Üçtepe Belde Belediye Başkanı Harun Öztürk Kaymakam Aydoğa'na plaket takdim etti.

Kaynak: AA