Tokat İl Özel İdaresi Araç Parkını Güçlendiriyor

Tokat İl Özel İdaresi 14 iş makinesi ve arazi taşıtını araç filosuna dahil etti.


Şehitler Parkı'nda, Tokat Valiliği ve İl Özel İdaresi işbirliğiyle alınan 5 greyder, 1 lastik tekerlekli yükleyici, 2 kepçe, 2 ekskavatör, 2 asfalt silindiri ve 2 kamyon için tören düzenlendi.

Vali Cevdet Can, burada yaptığı konuşmada, özel idarenin araçlarını yenilemesi ve yapılan yolların korunması sonucu bütçe giderlerinin azaldığını belirterek, 2 yılda yaklaşık 7 milyon lira tasarruf sağlandığını söyledi.

Her ilçenin araç, gereç ihtiyacının karşılanacağını ifade eden Can, şöyle konuştu:

"Bizim amacımız ekiplerimizi artırmak. Araç parkımızı zenginleştirmeye devam edeceğiz. Bir ilçe işlerinin yapılması için bir başka ilçeyi beklemeyecek. Her ilçenin ne kadar araç gereç ve hizmet grubuna ihtiyacı varsa karşılanacak. Bizler karar alırken, işlerimiz daha hızlı nasıl yapılır diye düşünerek karar alıyoruz. 2015 yılı Tokat'ın her alanda kendinden söz ettireceği bir yıl olacak."

Konuşmaların ardından kurban kesilerek dua edildi.

Törene, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin, Vali Yardımcısı Bülent Karacan, İl Genel Meclisi Başkanı Adem Dizer, İl Özel İdare Genel Sekreteri Recep Gökçe, AK Parti Tokat İl Başkanı Adem Çelik, İl Genel Meclisi üyeleri ve daire müdürleri katıldı.

Kaynak: AA