Kara Para Aşk 15. Bölüm Fragmanı Ve Özeti

Ay Yapım'ın yapımcılığında heyecanlı ve sürükleyici hikayesiyle izleyiciyi ekrana bağlayan dizi Kara Para Aşk 15. bölümüyle 10 Eylül Çarşamba akşamı ATV’de.

Kara Para Aşk 15. Bölüm Fragmanı Ve Özeti
Kara Para Aşk Dizisi 15. bölüm özeti:

Zorla bindirildiği araçta karşısında Ömer'i gören Elif şoke olmuştur. Ömer'in onu ele verdiğini düşündüğü anda yanıldığını anlar. Ömer bir kez daha Elif'e yardım eli uzatmıştır. Artık her şey Elif'e ve vereceği karara bağlıdır. Ömer ve Sami Elif'e büyük bir teklif de bulunur. Elif teklifi kabul edecek midir?

KARA PARA AŞK 15. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

Ömer'in kendisine yardım etmeye çalıştığını fark eden Elif, kalbinde de kendisini affedip affetmediğini merak etmektedir. Ömer'in tavırlarından ona bir türlü yaklaşamayan aradığı cevabı bir türlü bulamayan Elif, aşkı için yeniden umutsuzluğa düşecektir.

Ömer'in kendisi için ondan uzak durduğundan bir haberdir. Elif Ömer'in asıl amacını anlayabilecek midir? Ömer, Taner'in ölüm haberini alır. Olay intihar gibi kurgulanmıştır ve dosya kapanmak üzeredir.

Taner'in intihar ettiğine inanmayan Ömer, Taner'in cinayete kurban gittiğini ispatlayacak delile ulaşabilecek midir? Nilüfer'in Tayyar'ın evindeki tutsaklığı sürmektedir. Sadece Mert'le sokağa çıkabilen Nilüfer Metin'e ulaşabilmek için deliler gibi çabalamaktadır. Tayyar tarafından sıkıştırılan Metin Nilüfer'e yaklaşırsa Tayyar'ın kendisini yok edeceğinden emindir. Nilüfer ve Metin her şeye rağmen görüşmeyi başarabilecek midir?

Elif'in tavırlarından şüphelenen Tayyar, Metin'e Elif'i avucunun içine alabilecek büyük bir koz vermiştir. Harekete geçmek için Tayyar'dan emir bekleyen Metin Elif'in evine gidecektir. Elif Metin'in onun için hazırladığı oyuna gelecek midir? Bütün bunlar olurken kapıya gelen Ömer'den Elif'in de Metin'in de haberi yoktur. Ömer sonunda Metin'i yakalayabilecek midir?