Günahkar 1. Bölüm Fragmanı Ve Özeti

Fox Tv ekranlarının yeni dizisi Günahkar 1. Bölümüyle yakında ekranlarda olacak. İşte Günahkar 1. Bölüm fragmanı ve özeti...

Günahkar 1. Bölüm Fragmanı Ve Özeti
Günahkar Dizisi 1. Bölüm özeti:

Yapımcılığını MF Yapım'ın üstlendiği, başrollerinde Seçkin Özdemir, Hazal Filiz Küçükköse, Gülcan Arslan ve Korel Cezayirli'nin yer aldığı; senaryosunu Makbule Kosif'in yazdığı ve yönetmenliği Çağatay Tosun'un yaptığı “Günahkar”ın ilk bölüm fragmanı yayınladı.

GÜNAHKAR 1. BÖLÜM FAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

“Günahkar”ın başrollerinde Seçkin Özdemir, Hazal Filiz Küçükköse, Gülcan Arslan, Zuhal Gencer, Polat Bilgin, Caner Tanrıverdi ve Korel Cezayirli gibi isimler yer alıyor. Ayrıca dizide birçok tecrübeli oyuncuda yer alacak…

Ali Yusuf (Seçkin Özdemir) ve Aslıhan (Hazal Filiz Küçükköse) aynı mahallede büyüyen iki genç. Biri tıp fakültesinin dahi çocuğu, diğeri çalıştığı televizyon kanalında sansasyon yaratacak haberler yapma ve bu yolla 'seçkin' ve tabi ki 'zengin' olma peşinde genç bir kız. Makbule Kosif'in kaleme aldığı ve yönetmen koltuğunda Çağatay Tosun'un oturacağı “Günahkar” yeni sezonda FOX'ta!
“Günahkar” hepimizin içinde var olan karşıtlıklara dokunan karakterleri ve hikayesiyle yeni sezonun fenomeni olmayı vaat etmektedir.

Günahkar Dizisinde Kim Kimdir?

YUSUF-SEÇKİN ÖZDEMİR
SALİHA TEZHANLI-GÜLCAN ARSLAN
ASLIHAN KARASU-HAZAL FİLİZ KÜÇÜKKÖSE
KARA SADO-KOREL CEZAYİRLİ
GÖKHAN – POLAT BİLGİN
HALİL-EFE TUNCER
ELA-ESRA İŞGÜZAR
FİKRET TEZHANLI-ALPER KUT
HACER-ZUHAL GENCER
MERYEM-GÜLAY BALTACI
TUNA-CANER TANRIVERDİ
KENAN-HAMDİ ALP
ARDA-İHSAN BERK AYDIN
AYŞE-ZÜMRE YALÇINKAYA
ÖMER-ÖMER OKTAY TÜRE
ELİF-DEMET SEVİM