Facebook cinneti: 1 ölü 1 yaralı

Eskişehir’de, Ramazan Dikbıyık ile eşi Şeker Dikbıyık arasında çıkan 'Facebook' tartışması kanlı bitti.

Facebook cinneti: 1 ölü 1 yaralı
Ramazan Dikbıyık eşini Facebook'a girdiği için eşini katletti.

Ramazan Dikbıyık eşi Şeker'i göğsünden ve çeşitli yerlerinden bıçakladıktan sonra evde misafir olarak bulunan ağabeyinin boşandığı eşi 39 yaşındaki Saliha Uyar'ı 5 yerinden bıçakladı. 2 kadın kurtulmak için yaralı halde oturdukları apartmanın 1'inci kat penceresinden bahçeye atladı. Sürünerek sokağa çıkan iki kadın hastaneye kaldırıldı.

‘Keşke hiç yaşanmasaydı'

Şeker Dikbıyık hastanede hayatını kaybederken Uyar ağır yaralandı. Eşini öldürüp eski yengesini de ağır yaralayan Ramazan Dikbıyık evden kaçtıktan kısa süre sonra polisi arayarak, “Eşimi bıçakladım. Gelip beni alın” dedi. İhbar üzerine söz konusu yere polis ekipleri Ramazan Dikbıyık'ı gözaltına aldı.

Eşini öldürüp eski yengesini de ağır yaralayan 40 yaşındaki Ramazan Dikbıyık ifadesinde pişman olduğunu söyledi.

Facebook'a girdiği için eşinin kendisini aldattığını düşündüğünü anlatan Ramazan Dikbıyık ifadesinde, “Eşime'Niye bu kadar çok Facebook'a giriyorsun?' deyince aramızda tartışma çıktı. Tartışmanın ardından eşimi ve evde bulunan eski yengemi bıçakladım. Pişmanım. Keşke bu olay hiç olmasaydı” dedi.

Sorgusu tamamlandıktan sonra adliyeye getirilen Dikbıyık bir gazetecinin “Eşini niye öldürdün? Pişman mısın?” sorusuna yanıt vermedi.