Ak Parti Niksar Teşkilatı Piknikte Buluştu

Tokat’ın Niksar ilçesinde AK Parti Teşkilatı, teşkilat üyeleri arasındaki kaynaşmayı arttırmak için bir piknik düzenledi.

Ak Parti Niksar Teşkilatı Piknikte Buluştu

AK Parti Tokat Milletvekili TBMM Divan Meclis Üyesi Dilek Yüksel’in de katıldığı birliktelik pikniğinde ilçede yapılması planlanan projeler ve gelişmeler hakkında sohbet edildi.

Niksar Çamiçi Yaylası Belediye Kamp Karavan Alanı'nda düzenlenen “Kırda Piknik” etkinliğine Milletvekili Dilek Yüksel’in yanı sıra Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, AK Parti İlçe Başkanı Hacı Murat Keleş, Ak Parti Kadın Kolları ve Gençlik Kolları da katıldı.

Etkinlik esnasında baş başa sohbet etme imkanı bulan Milletvekili Yüksel ve Belediye Başkanı Özcan, Niksar’da bazı projeleri hayata geçirmek için siyasi ve bürokratik anlamda Ankara ayağında kiminle nasıl iletişime geçecekleri konusunda fikir alışverişinde bulundular. Milletvekili Dilek Yüksel, Niksar'ın gelişmesi, kalkınması, vatandaşların rahatı ve huzuru için her şeyi yapmaya hazır olduklarını belirterek, Belediye Başkanı Özcan’da, halka hizmet noktasında olağanüstü bir hırs gördüğünü ve bunun kendisinin ziyadesiyle mutlu ettiğini, Belediye Başkanı Özcan’ın her zaman her konuda yanında olacağını söyledi.

Yemyeşil orman içinde birlikte sohbet ederek hoş vakit geçiren katılımcılar, Milletvekili Dilek Yüksel, Belediye Başkanı ve İlçe Başkanı daha sık bir araya gelmeyi arzu ettiklerini ve bu tip organizasyonların daha sık yapılmasını istediler.

Katılımcılar güzel ve coşkulu bir günün ardından hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra ayrıldılar.
Kaynak: İHA