Seydişehir'de İhtiyaç Sahibi Öğrencilere Giysi Yardımı

Seydişehir'de ihtiyaç sahibi öğrencilere hayırseverlerin desteğiyle giysi yardımı yapıldı.


Türkiye Güçsüzlere ve Kimsesizlere Yardım Vakfı Marmaris Şubesi Başkanı Güler Karakoçak ve üyeleri Seydişehir'e gelerek Kaymakam Tuncay Sonel ile öğrencilere giysi ve kırtasiye yardımında bulundu.

Sonel, yaptığı konuşmada, ihtiyaç sahibi çocuklara ve öğrencilere zaman zaman devletin imkanları dahilinde kimi zaman da hayırseverlerin desteğiyle yardımda bulunduklarını söyledi.

Sosyal kaynaşmaya vesile olmaya çalıştıklarını ifade eden Sonel, "Okulların açıldığı bir dönemde hem giysi yardımı hem de öğrencilerimizin her türlü kırtasiye ihtiyaçlarının karşılanması güzel bir duygu. Marmaris'ten gelerek bu yardıma vesile olan vakıf başkanı ve gönüllülerine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Karakoçak ise Seydişehir'de Dikilitaş ve Mesudiye Mahallesi'ndeki okullarda ihtiyaç sahibi öğrencilerin isteklerinin karşılanması hususunda kendilerine destek verenlere teşekkür etti.

Çocukların sevinçlerine ortak olmaya çalıştıklarını aktaran Karakoçak, "Mağazalara çocuklar götürülerek ne ihtiyaçları varsa temin edildi. Seydişehir'den güzel anılarla ayrılıyoruz" dedi.

Kaynak: AA