Öğrenciler, Ölen Arkadaşlarını Unutmadı

Manisa'da geçen hafta meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Turgutlu Hilmi Pekcan İlkokulu öğrencisi Mehmet Eren Öztürk 'ün sırasına sınıf arkadaşları çiçek bıraktı.


7 Eylül 2014'te Manisa girişinde meydana gelen kazada hayatını kaybeden Mehmet Eren Öztürk'ün öğrencisi olduğu Turgutlu Hilmi Pekcan İlkokulu yeni eğitim-öğretim yılına buruk başladı.

Okulların başlamasına sadece bir hafta kala hayatını kaybeden Öztürk'ün sınıf arkadaşları okula ellerinde çiçeklerle geldi. Okul bahçesinde yapılan açılış seranomisinin ardından ders başı yapılırken 2-B sınıfında hüzün ve gözyaşı vardı. Öğrenciler, vefat eden arkadaşları Mehmet Eren'in oturduğu sıraya çiçekler bıraktı.

Öğrencilerini trafik kazasına kurban veren İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ölmez, 2-B sınıfına gelerek başsağlığı dileğinde bulundu. Yeni eğitim-öğretim yılına hüzünle başladıklarını belirten Ölmez, ''Öğrencilerimiz yeni yıla üzüntülü başladılar. Çok çalışkan ve arkadaşları tarafından sevilen bir öğrencimizi kaybetmenin üzüntüsünü hep beraber yaşıyoruz. Ancak bu üzüntümüzü bir an önce üzerimizden atarak eğitim ve öğretimimize başlayacağız'' dedi.

- İkiz kardeşi gelemedi

Bu arada, kazada yaşamını yitiren Mehmet Eren'in aynı sınıfta okuyan ikiz kardeşi Ceren Öztürk ise olaydan aşırı etkilendiği ve kendini toparlayamadığı için okula gelemediği belirtildi. Ceren'in kardeşinin yokluğuna alışması için ailesinin yoğun çaba harcadığı öğrenildi.

Manisa'dan Turgulu yönüne giden Ziya Öztürk'ün kullandığı 45 T 9438 plakalı otomobil, Manisa Cezaevi yakınlarında refüje çarparak şarampole yuvarlanmış, kazada arka koltukta oturan Mehmet Eren Öztürk, araçtan savrularak olay yerinde hayatını kaybetmişti.

Kaynak: AA