İlk Ders Başkan Kılınç’tan

2014-2015 Eğitim-Öğretim yılı ülke genelinde olduğu gibi Köşk İlçesi’nde de düzenlenen törenle başladı.

İlk Ders Başkan Kılınç’tan
Köşk’te ki okullarda öğrenciler okulun ilk günü adeta misafir gibi şeker ve ikramlarla karşılanırken Beleidye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç öğrencilere yılın ilk dersini verdi.

Zaman kıymeti, eğitimin ve gençliğin önemi konusunda öğrencilerle sohbet eden Köşk Belediye başkanı Rıfat Kadri Kılınç,gençlerin zamanın kıymetini iyi bilmesini ve kendilerini iyi yetiştirmelerini istedi. Ülkelerin yer çeyrek asırda bir değişim ve dönüşüme uğradığını ve gençlerini iyi yetiştiren ülkelerin her geçen gün geliştiğini eğitime önem vermeyen ülkelerin ise sıkıntılar yaşadığını belirten Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, çocuklara hitaben yaptığı konuşmada “Bu sıralarda 20-25 yıl önce bu sıralarda bu şehrin yöneticileri oturuyordu.Kısa bir süre sonra da sizler bizim oturduğumuz yerde oturacaksınız. Bu nedenle bir daha geri gelmeyecek olan zamanı çok iyi kullanıp derslerinizi iyi çalışarak eğitimli birer genç olmanız hepimizin ortak talebidir” dedi.

2014-2015 eğitim öğretim yılının başta öğretmen ve öğrenci ve veliler olmak üzere tüm ülkeye hayırlı olmasını dileyen Başkan Kılınç, gerek öğrencilerin gerekse öğretmenlerin her zaman yanında olduklarını ve Köşk Belediyesi olarak eğitimin en öncelikli meseleleri olduğunu belirtti.

Kaynak: İHA