Ak Parti Bursa Milletvekili Su, Borçka Belediye Başkanlığını Ziyaret Etti

AK Parti Bursa Milletvekili İsmet Su, Borçka Belediye Başkanı Aslan Atan'ı makamında ziyaret etti.


Su, ziyaretinde, Artvin'in farklı kültürlerin kucaklaşabildiği bir kent olduğunu söyledi.

"Artvinliler tercihi doğrultusunda yaşar ve kimse kimsenin tercihi üzerinde yıkıcı eleştiri yapmaz. Artvin'in çeşitliliği gerçek zenginliğidir" diyen Su, ziyaretinin amacını ise şöyle anlattı:

"Artvin yerel ve cumhurbaşkanlığı seçimlerinde birilerini üzmüştür ama kazanan Artvin olmuştur. Bu noktada Artvin'e bir vefa borcumuz var. Artvin benim baba ocağımdır. Ziyaret kapsamında vefa borcumuzun ilk durağı Borçka Belediye Başkanımız Aslan Atan'ı tebrik etmekle başladık. Seçim sonrası gelmeyi planlıyorduk ama torba yasa çalışması nedeniyle bugüne nasıp oldu. Burada seçimle gelen arkadaşlarımızı iş başında görmek ve uzun yıllardır Borçka'da eksik kalan hizmetlerini tamamlayacak kadroları yerinde görmek doğrusu bize kıvanç verici. Buradaki kadronun AK Parti farkını gösterdiklerini duyduk. Seçmenlerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Borçka Belediye Başkanı Aslan Atan ise "Milletvekilimiz bizi Bursa'da temsil eden bir büyüğümüz, seçim arifesinde bize çok büyük katkıları olmuştur. Seçimden sonra hayırlı olsuna geleceğini söylemişti bize, yoğun çalışmalarından dolayı bugüne gelebildiler. Ziyaretlerinden dolayı milletvekilimize teşekkür ediyoruz" dedi.

Kaynak: AA