Suşehri 5. Şehr-i Su Kültür ve Sanat Festivali

Suşehri ilçesinde, kaymakamlık ve belediye tarafından 5. Şehr-i Su Kültür ve Sanat Festivali düzenlendi.


Vali Yardımcısı Ömer Kalaylı, ilçe stadındaki programda yaptığı konuşmada, festivalin vatandaşlar arasında birlik ve beraberliğin sağlanması, kültürlerin korunması ve gelecek nesillere aktarılması açısından çok büyük öneme sahip olduğunu söyledi.

AK Parti Sivas Milletvekili Ali Turan ise Suşehri'nin cumhurbaşkanı seçiminde Recep Tayyip Erdoğan'a en çok oy veren 21. ilçe olduğunu ifade ederek, ilçe halkının üzerine düşen görevi yerine getirdiğini belirtti.

Turan, şimdi görev sırasının kendilerinde olduğunu dile getirerek, "Suşehri'nin neye ihtiyacı varsa, bizlerin de o görevi yerine getirme mecburiyetimiz var. Sivas'ın ve Türkiye'nin tamamının hizmete ihtiyacı var. Bizler de AK Parti iktidara geldiği günden bugüne kadar milletimizin ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel de festivallerin birlik ve beraberliğe vesile olduğunu belirterek, "Hepimizin ortak paydası Suşehri'dir. Şehr-i su festivalimiz vesilesiyle sıla ile gurbetin buluşmasına vesile olmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Konuşmaların ardından sanatçı Uğur Işılak, konser verdi. Yoğun istek üzerine Recep Tayyip Erdoğan için yazılan "Dombra" şarkısını söyleyen Işılak'a vatandaşlar da eşlik etti.

Yerel sanatçıların da yer aldığı konser havai fişek gösterisiyle sona erdi.

Kaynak: AA