Medicalpark Trabzon Hastanesi’nde Hedef Kaliteli Hizmet

Trabzon’un Akçaabat ilçesi Yıldızlı mevkiinde 1 Eylül itibariyle yenilenen yüzü ile hasta kabulüne başlayan Medicalpark Trabzon Hastanesi, kaliteli sağlık hizmeti için kolları sıvadı.

Medicalpark Trabzon Hastanesi’nde Hedef Kaliteli Hizmet

Medicalpark Trabzon Hastanesi Genel Müdürü Murat Uğur, hem hasta memnuniyetini arttırmak hem de çalışan memnuniyeti için gerekli çalışmaların ve eğitimlerin başladığı bilgisini verdi. Uğur, 2010 yılından bu yana hizmet veren Özel Yıldızlıgüven Hastanesi’nin Medicalpark Grubu’na geçişi ile Medicalpark Trabzon’un grubun 28. Hastanesi olarak Trabzon’da hizmet vermeye başladığını hatırlattı. Uğur “Önceliğimiz hasta odaklı hizmet vermek ve bunu sağlamak için elimizden ne geliyorsa, tam kadromuzla çalışmalara başladık. Ayrıca tüm vatandaşlarımızın bilmesini isteriz ki ücretlerimiz konusunda herhangi bir değişiklik olmamıştır. Hastanemizin önceki döneminde yer alan personel ve doktor kadromuzda değişikliğe gidilmeden devam edecektir. Aynı zamanda alanında uzman hekimleri kadromuza katarak, halkımıza daha iyi hizmet etme noktasında çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Medicalpark güvencesiyle Trabzon ve bölgeye tıp alanında en gelişmiş teknolojiyle hizmet sunacağız. Hasta göçü veren değil, hasta göçü alan bir hastane anlayışını Trabzon’a oturtturarak profesyonel anlamda hizmet kalitesini arttıracağız” dedi.

“En iyi hizmeti vermek adına, çalışanlarımızla vakit kaybetmeden çalışmalarımıza devam ediyoruz” diyen Uğur “Medicalpark Trabzon Hastanesi artık her alanda kendisini yenileyerek, halkına en iyi hizmeti vermeye çalışacaktır. Hastanemiz, 12 bin metrekare kapalı alanı, 105 yatak kapasiteli, artacak hekim kadrosu, yetişkin ve yenidoğan yoğun bakım üniteleri, 6 ameliyathane ve 400’e yakın personeli ile Trabzon'da kaliteli sağlık hizmeti verecektir” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA