Lady Gaga mesaj gönderdi

16 Eylül'de ilk kez İstanbul'da konser verecek olan dünyaca ünlü sanatçı Lady Gaga, Türk hayranlarına mesaj gönderdi.

Lady Gaga mesaj gönderdi
Çekilen video aracılığıyla Türk hayranlarına Türkçe olarak 'merhaba' diyen Leydi Gaga İngilizce olarak devam ettiği mesajında '16 Eylül'de ilk kez İstanbul'da İTÜ Stadyumu'nda sizlerle olacağım' dedi.

Lady Gaga 16 Eylül'de İstnabul'da yapacak olan konserinin öncesinde isteklerini de sıraladı.

Dünyaca ünlü sanatçı Lady Gaga'nın isteklerinin ilk sırasında Türk hamamı ve Türk lokumu bulunuyor. İşte Lady Gaga'nın o açıklamaları...

Lady Gaga organizasyon şirketine özel isteklerini sıraladı. Lady Gaga'nın istekleri arasında çok merak ettiği Türk hamamıda yer aldı.

16 Eylül'de İstanbul'da konser verecek.Lady Gaga'nın tırlar dolusu eşyaları ile geleceği söyleniyor.Lady Gaga Türkiye'ye gelir gelmez türk hamamına gideceğim aklanıp paklanacağım dedi.Birde türk lokumunun mutlaka tadına bakacağım dedi .

İstanbul konserine günler kala organizasyon şirketine özel taleplerini ileten Lady Gaga'nın uzun listesinde, Türk hamamı ziyareti de yer alıyor.

Lady Gaga, 'Lady Gaga's artRAVE: the ARTPOP Ball' turnesi kapsamında İstanbul'a geliyor. Türkiye'deki ilk konserini 16 Eylül akşamı İTÜ Stadyumu'nda verecek olan dünyaca ünlü şarkıcı, özel isteklerini günler öncesinden organizasyon şirketine iletti ve bu uzun listede Türk hamamı ziyaretine de yer verdi.