Didim 8.sanat Edebiyat Günleri

Didim Belediyesi ile Akköy Dergisi'nin ortaklaşa düzenlediği "Didim 8. Sanat Edebiyat Günleri" tarihi Apollon Tapınağı önünde düzenlenen törenle başladı.


Törende konuşan Akköy Kütüphanesi Kurucusu Güven Pamukçu, 11 yıl önce başlayan Didim Sanat Edebiyat buluşmalarının 3 yıl aradan sonra yeniden gerçekleştirildiğini belirterek, "Bu yılki temamız mektup. Mektubun, edebiyatın bir türü olduğu hızla unutuluyor. Önceki yıllarda değişik mecralarda ulusal ve uluslararası boyutu olan edebiyat sanat buluşmalarımıza onur konuğumuz olmuş tüm edebiyatçılara teşekkür ediyorum" dedi.

Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay da organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ederek, "Bu tarz organizasyonları düzenlemek çok güzel ama sürdürülebilirliğini sağlamak çok zordur. Bu gönülle, sevgiyle olur. Her düzenlenen bir organizasyonda insan vardır. Bunlar gönüllüdür, maddi ve manevi desteğini sağlarlar. İlçe içerisinde yaşayanlar bu organizasyonlar için koşturur. Bu çalışmalar takdire şayan hizmetlerdir" diye konuştu.

Törende etkinliğin onur konuğu Enver Ercan'a plaket verildi.

Kaynak: AA