Evirgen'den Bahçeli ve Destici’ye çağrı

Muhafazakar Yükseliş Parti Genel Başkan Yardımcısı Avukat Faruk Evirgen, Bahçeli ve Destici’ye genel seçimler için milli birlik koalisyon çağrısında bulundu.

Evirgen'den Bahçeli ve Destici’ye çağrı
Muhafazakar Yükseliş Parti (MYP) Genel Başkan Yardımcısı Avukat Faruk Evirgen, Bahçeli ve Destici'ye genel seçimler için milli birlik koalisyon çağrısında bulundu.
Faruk Evirgen, yaptığı yazılı açıklamada, MYP'nin 2015 seçimlerinde büyük bir milli koalisyon peşinde olacağını söyledi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici'ye genel seçimler için milli birlik koalisyon çağrısında bulunan Evirgen, "2015 genel seçimlerinde ilk hedefimiz milli birlik yapılandırılması olacak. Bu amaçla genel seçimler için milli birlik ittifak çalışmalarını başlatacağız şeklinde konuştu.

Genel seçimlerde milletimize sürpriz yapacağız


Milli birlik ittifakı için çalışmalar başlatacaklarını belirten Evirgen, "Ve güçlü bir yapının 2015 genel seçimlerinde başarılı olması için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Gün birlik ve beraberlik, fedakarlık günüdür. Bahçeli bu konuda tabanı yok sayan tutumundan vazgeçip milletin menfaatleri ile paralel hareket etmelidir" diye konuştu.

2015 genel seçimlerinin kritik bir süreç olduğunu söyleyen Evirgen, "Ülkemiz yeni yüzleri mecliste görmek için yeni bir arayış içindedir. Bu vesile ile MYP ve BBP olarak MHP‘nin etkin rol almasını arzuladığımız bir milli irade yapılanmasını ve seçimlere bu yapı ile girilmesini önemli derecede arzu ediyoruz" dedi.

Sayın Destici ve Bahçeli'yi ziyaret edeceğiz


"Önümüzdeki hafta genel seçim stratejimizi belirlemek adına MHP ve BBP ile daha etkin ve güçlü bir seçim kampanyası nasıl yapılabilir konusunda fikir alışverişi yapmak üzere birer görüşme planlamaktayız" diyen Faruk Evirgen şöyle devam etti:

"Bu görüşmelerden çıkacak genel kanaate göre MYP olarak seçim stratejimizi belirleyeceğiz. Tek başımıza girme kararı olursa sayın liderimizle beraber tarihi bir kampanya yapacağımızdan kimse şüphe etmemelidir."

MYP seçimlere tek başına girme yeterliliğine sahiptir


Evirgen, "Parti olarak ülke genelinde yapılan teşkilatlanmamız 2015 seçimlerine tek başımıza katılmamızı sağlamaktadır. Fakat lider kadrolarımızın ve parti yönetimimizin görüşü parçalı ve tek yanlı bir seçim kampanyası yerine derli toplu umut vaat eden MHP‘nin de etkin olarak içinde olacağı bir yapılanma ile 2015 seçimlerinde en yüksek performansa ulaşmaktır. Böylece bu genişletilmiş yapı daha da ilgi görerek çekim merkezi haline getirilebilir" ifadelerini kullandı. BEYAZ GAZETE