Arka Sokaklar 336. Bölüm Fragmanı Ve Özeti

Arka Sokaklar’da polislerin maceraları hız kesmeden devam ediyor. Arka Sokaklar 21 Haziran Cumartesi akşamı 336. Bölümü ile Kanal D ekranlarına geliyor.

Arka Sokaklar 336. Bölüm Fragmanı Ve Özeti
Arka Sokaklar Dizisi 336. Bölüm özeti:

Ekip için düğün zamanı!
Kanal D ' nin başrollerinde; Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Uğur Pektaş ve Gülcan Arslan ' ın oynadıkları sevilen dizisi “Arka Sokaklar” bu hafta sezon finali yapıyor.

ARKA SOKAKLAR 336. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

Leyla, Murat ile buluşmaya gitmektedir. Bir taksi çevirir ve biner. Taksici Furkan serserinin tekidir. Yol boyu Leyla ' yı alenen taciz eder. Leyla sürekli alttan alır. Furkan kilit cümleyi ağzından kaçırır. Çıkalım eğlenelim iki de roket atarız der. Leyla roketin ne olduğunu öğrenir. Malı nereden bulduğunu öğrenip, satanları yakalamaktır amaç. Furkan, Leyla ' nın polis olduğunu anlamaz. Leyla durumu mesajla Murat ' a bildirir. Akşam buluşma planları suya düşer. Bir torbacının peşine takılırlar.

Mehmet, bir markette çalışmaya başlar. Dava da devam etmektedir. Ancak maden şirketinin sahiplerinin duracağı yoktur. Şirketin avukatı Faruk, adamı Nedim ' e, davaya devam edenleri ister iyilikle ister zorrla geri çekmelerini sağlamasını ister. En güçlü ve direnen isim Mehmet ' tir. Nedim, Mehmet ' in karşısındadır. Gözü dönmüş, her şeyi yapmaya hazırdır. Mehmet ise geri adım atmaz. Nedim, Esma ve çocukların içinde olduğu sırada evlerini yaktırır. Ekip, Esma ve çocukları kurtarmanın, Nedim ve Faruk ' u yakalamanın peşine düşer.

Ömer, babasına Leyla ile evlendikleri zaman onun annesi mi olacağını sorar. Murat bu duruma o kadar güzel bir açıklama yapar ki, arkada konuşmaları duyan Emel, Murat ile gurur duyar. Leyla son gelinlik provasına Muzo ve Aylin ile gider. Ekip için artık düğün zamanıdır. Mutlu olma zamanıdır.