Gölhisar Belediye Başkanı Canural Halkla Buluşuyor

Gölhisar Belediye Başkanı Ramazan Canural, "Sizi Dinliyoruz" isimli halk buluşmaları kapsamında Konak Mahallesi'nde bir kahvehanede vatandaşlarla buluştu.


Daha önce Armutlu ve Çeşme mahallelerinde de vatandaşlarla buluşan Canural, yapılan yatırım ve çalışmalar hakkında bilgi verdi. İlçedeki önemli projelere değinen Canural, şunları kaydetti:

"Arazi toplulaştırması ve kapalı sulama sistemi, ilçemizin önemli iki büyük projesidir. Çünkü ilçemiz genel itibarıyla tarım ve hayvancılıkla geçimini sağlamaktadır. Tarım ve hayvancılığın daha verimli yapılabilmesi için bu iki proje kesinlikle olmalıdır. Arazilerin toplulaştırılmasıyla hem seracılıkta hem de diğer tarım ürünlerinde kat kat daha fazla verim alarak, daha iyi maddi kazanç sağlayacağız."

2015 yılı ve sonrasının Gölhisar için hizmet yılı olacağını kaydeden Canural, "Birçok projemiz 2015 yılında faaliyete geçecek. Altyapı çalışmalarımız 2015 yılının ilk çeyreğinde, pazar yeri yapımı ve sanayi sitesi yapımı gibi mega projeler de inşallah 2015 yılı içerisinde başlayacak. 2015 yılı inşallah Gölhisar'ın yılı olacak" dedi.

Kaynak: AA