F-16 Uçağı Pilotunun Darp Anı Kameraya Yansıdı

Kuveyt Büyükelçiliği’nde çalışan diplomat ve görevlilerin trafikte tartıştıkları NATO'da görevli F-16 pilotu Hava Kurmay Pilot Binbaşı Hakan Karakuş'u yolun ortasında darp etme anları güvenlik kamerasına yansıdı.


NATO'da görevli F-16 Pilot Binbaşı Hakan Karakuş eşi ve çocuğu ile Turan Güneş Bulvarı üzerinde otomobili ile seyir halindeyken, iddiaya göre Kuveyt Büyükelçiliği’nde çalıştığı belirtilen diplomat ve görevlilerle trafikte tartışmaya başladı.

Binbaşı Karakuş, elçilik çalışanları tarafından eşinin gözleri önünde darp edildi. Yol ortasına taşan darp olayına çevredeki vatandaşlar müdahalede bulundu. Bunun üzerine elçilik görevlileri yol kenarında bulunan bir banka şubesine sığındı. Kavga ve darp anı bir sitenin güvenlik kamerasına da yansıdı. Görüntülerde Pilot Karakuş'un yol ortasında birkaç kişi tarafından darp edilmesi yer alıyor.

Olaya tanık olan bir vatandaş, “Yolun ortasında 3 kişi tarafından ailesinin gözleri önünde darp edildi ve her yeri kanamasına rağmen kafasına tekmelediler. Dokunulmazlıkları olduklarını söyleyerek müdahale etmeyi engellediler” dedi

Kaynak: İHA