Beni Böyle Sev 64. Bölüm Fragmanı Ve Özeti

Genç ve başarılı bir oyuncu kadrosu ile yayınlandığı ilk hafta itibariyle sosyal medyada büyük başarılara imza atan Beni Böyle Sev 64. Bölümüyle TRT 1 ekranlarında olacak.

Beni Böyle Sev 64. Bölüm Fragmanı Ve Özeti
Beni Böyle Sev Dizisi yeni Sezon özeti:

TRT1 ekranlarının iki sezondur en çok izlenen dizisi olarak damga vuran ve sosyal medyada geçen sezonu ödül rekortmeni olarak kapatan ' Beni Böyle Sev ' in üçüncü sezonu 8 Eylül Pazartesi akşamı TRT1'de başlıyor.


Yeni sezon için uzun bir süredir hazırlandıklarını söyleyen yapımcı Başak Bingüller ' sezon için öyle bir kadro hazırladık ki özellikle gençlerin diğer dizilerden beğendiği birçok isim bu sezon Beni Böyle Sev kadrosunda yer alacaklar. ' dedi.

Beni Böyle Sev yeni sezona başlamadan gündeme oturdu.

Yeni Fragman Twitter ve Facebook gibi sosyal medya mecralarında fenomen olan dizi, henüz yeni sezona başlamadan Twitter ' a damgasını vurdu. Dizinin yeni yayınlanan 3. sezon 2. Tanıtım fragmanı da büyük ilgi gördü.

Yeni sezonun 8 Eylül ' de başlayacağı açıklanan Beni Böyle Sev, Twitter ' da en fazla konuşulan konuların başında yer alarak hem dünya hem de Türkiye gündeminde 1. sıraya yerleşti. Twitter ' da TT listesinde dünya ve Türkiye gündeminde #Beniböylesev 8eylülde hashtag ' iyle bir numaralı gündem olan dizi Twitter ' ı adeta salladı.

' Beni Böyle Sev ' in geçen sezon kadrosundan bu sezonda yer alacak olan oyuncular;

Alper Saldıran (Ömer)-Zeynep Çamcı (Ayşem)-Güven Kıraç (Nail)-Erdem Akakçe (Haluk)-Bala Atabek (Fahriye)-Selen Uçer (Eda)-Umut Kurt (Mazhar)-Burcu Altun (Reyhan)-Eren Kurtel (Edip) Ve bu sezon kadroya yeni katılanlar ise; Zafer Algöz (Menteş)-Eda Ece (Zeyno)-Ozan Osmanpaşaoğlu (Tolga)-Can Sipahi (Tarık)-Onur Sermik (Ahmet)- Gülden Dudarık (Aylin)-Deniz Gürzumar (Metin)-Aslı Bekiroğlu (Ayça)-Mine Kılıç (Melda)-Özge Özyalçın (Sevinç)...

Yeni ve güçlü bir kadro ile sezona merhaba demeye hazırlanan ' Beni Böyle Sev ' ekibi yeni sezon kutlamasını ise dizinin sezonun ilk yayını olan 8 Eylül akşamı bütün oyuncuların ve yapım kadrosunun katılımıyla gerçekleştirecek.

Dizi, genç yaşlarında, kısa süreli ilişikleri tercih etmeyerek, ilk görüşte birbirlerine âşık olan üniversite öğrencisi bir çiftin hikâyesini anlatmaktadır. Zengin ve yakışıklı, fakat gayet mütevazı Ömer (Alper Saldıran) ile; öksüz büyümüş, ancak buna rağmen yaşam dolu bir genç kız olan Ayşem'in (Zeynep Çamcı) yıldırım aşkları, uzun bir maceradan sonra evlilikle noktalanır. Ancak evlilik, hayat mücadelesi içerisinde onlar için mutlu bir son değil, sadece bir başlangıçtır.