Başkan Tutal Mahalle Muhtarlarıyla Bir Araya Geldi

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, 55 mahalle muhtarıyla istişare toplantısında bir araya geldi.


Tutal, Belediye Düğün Salonu'ndaki toplantıda yaptığı konuşmada, ilçedeki tüm sorunların istişare ile çözüleceğini söyledi.

Bu dönemde her mahallenin muhtarları ile sürekli irtibat halinde olunacağını belirten Tutal, mahallelerdeki sorunların tespiti için muhtarlarla sürekli diyalog içerisinde olacaklarını aktardı.

Seçim beyannamesinde ciddi projeleri ele aldıklarını, bu projelerin hayata geçmesi için çalışmalar yaptıklarını dile getiren Tutal, şöyle devam etti:

"Seydi-Park Projesi son aşamaya geldi. Bakanlık ve KOP ile çalışıyoruz. Hayata geçtiği an ilçemize büyük ekonomik girdi sağlayacak. Seydişehir'in çehresi değişecek. Kenar mahallerden başlayarak köylerimizin tüm sorunları 5 yıl içerisinde tamamlanacak. Bunların çözümü zaman alacak. Sabırlı olmak lazım. Öncelik sırasına göre ilçe sorunlarımızı bir bir çözüme kavuşturacağız. Ancak bunun için muhtarlarımızın ve halkımızın desteği şart. Göreve başlarken ilçemizi beraber yöneteceğiz demiştik. Bu sözümüzü tutuyoruz, yapılan ve yapılacak hizmetlerde muhtarlarımız ile halkımızın düşüncelerini alıyoruz."

Kaynak: AA