Sarayönü'nde Özel Halk Günleri Düzenlenecek

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, vatandaşların sorun ve problemleriyle daha etkin şekilde ilgilenebilmek için özel halk günleri düzenleyecek. Halk günleri Cuma günleri 09:00-12:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.


Yeni düzenleme hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Nafiz Solak, Belediyenin çok büyük bir alana hitap ettiğini belirtti.

Bu yüzden iş yükünün bir hayli ağır olduğunu ifade eden Solak, şunları kaydetti:

"Halkımızın belirli konularda bizimle görüşme durumu olduğu zamanlarda, bu iş yükü ile birlikte halkımıza etkin ve verimli bir vakit ayıramıyoruz. Bu yüzden belediye işlerinin haricinde sadece halkımıza ayıracağımız özel bir gün olması için çalışmalara başlatmıştık. Çalışmalarımız sonucunda Cuma günleri 09:00-12:00 saatleri arasında halk günleri düzenleme kararı aldık. Bu günlerde tüm zamanımızı halkımıza ayıracağız. Belediye Meclis Toplantı Salonu'nda düzenleyeceğimiz halk günleri dahilinde birim müdürlerimiz ile birlikte vatandaşlarımızı kabul ederek sorun ve problemlere çözümler üreteceğiz. Daha etkin bir sorun çözüm sistemi olacağına inanıyoruz. Bu sayede halkımızla görüşmelerimiz daha verimli hale gelecek. Vatandaşlarımızın derdiyle dertlenip, sevinçleriyle sevineceğiz."

Kaynak: AA