Kartepe Eğitim-öğretim Dönemine Hazır

Kartepe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler 15 Eylül’de açılacak olan okulların bahçelerinde temizlik çalışması yaptı.

Kartepe Eğitim-öğretim Dönemine Hazır

Kartepe İlçesinde ilköğretim, ortaöğretim ve liselerde öğrencilerin ders başı yapacağı 2014-2015 eğitim ve öğretim dönemi öncesinde tüm resmi okulların bahçeleri belediyenin temizlik ekipleri tarafından yıkanarak hazır hale getiriliyor. Yeni sezon öncesi ilçedeki 58 okulun temizlendiğini belirten Temizlik İşleri Müdürü Atilla Karagöz, okul bahçeleri için başlatılan temizlik hizmetlerini rutinleştirerek eğitim ve öğretim dönemi boyunca belirli periyotlarda sürdüreceklerini belirtti.

Okulların eğitime elverişli hale getirilmesi için belediye bünyesinde çalışmaların devam edeceğini kaydeden Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “Çocuklarımızın sağlıklı ve güvenli bir ortamda eğitim alması için Kartepe Belediyesi olarak üzerimize düşen görevleri yerine getirdik. Tüm çalışmalarımız eğitim yuvası okullarımızın iyileştirilerek geleceğimizin teminatı çocuklarımıza kazandırılması adına yapılmaktadır. Çalışmalarımızın filizlerini vermesi umuduyla 2014-2015 eğitim ve öğretim yılının hayırlara vesile olması temenni eder, tüm öğretmen ve öğrencilerimize başarılar dilerim” dedi.

Kaynak: İHA