Burdur Fen İşleri Ekipleri Çalışmalarını Sürdürüyor

Burdur Belediyesi Fen İşleri Müdürü Gökhan Keskin, kent merkezinde devam eden çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirtti.

Burdur Fen İşleri Ekipleri Çalışmalarını Sürdürüyor

Asfalt çalışmaları hakkında bilgi veren Burdur Belediyesi Fen İşleri Müdürü Gökhan Keskin, "Yaklaşan Kurban Bayramı sebebiyle hayvan pazarının asfalt çalışmasını bitirdik. Bağlar Mahallesi, Deprem Evleri Nurgül Evler çevresindeki parça yerler asfaltlandı. Organize Sanayi Bölgesi'ne başlayacağız. Organize Sanayi Bölgesi'nin tüm sokakları asfaltlanacak. Okul bahçelerini asfaltlıyoruz. İmam Hatip Lisesi, Mehmetçik İlkokulu, Sosyal Bilimler Lisesi bahçelerini asfaltladık" diye konuştu.

Burdur Belediyesi Göl Şenliği için de hazırlıkların sürdüğünü dile getiren Keskin, göl iskelesinin yapımına devam edildiğini, zeminin karo kaplamasının yapılarak, halkın hizmetine sunulacağını dile getirdi. Keskin, Orman içi Alyazma Parkı’nın Göl Şenliği için gelecek misafirler için hazırlanacağını, kamp grupları için duş ve WC kabinlerinin tamamlandığını, Halk Plajı’nda kum futbol, voleybol ve hentbol sahalarının hazırlandığını, basketbol sahasının yapıldığını söyledi.

Halk Plajı’ndaki sazlıklarla ilgili bilgiler de veren Keskin, "Burdur Halk Plajı’nda bulunan sazlıklar Ramsar Sözleşmesi kapsamındadır. Sazlıklar, Burdur’a gelen kuş türlerinin yuvalama merkezi olduğu için sazlıklardan Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü sorumludur" diye konuştu.

Keskin, kavşak düzenleme çalışmaları hakkında ise, "Hayvan Pazarı'nda kavşak düzenlemesi yaptık. Burdur Çayı’nda çay içi düzenleme çalışmalarımız devam ediyor. Burdur Lisesi-Köprübaşı Kavşağı arası görme engellilerin yürümesine kolaylık sağlayacak olan engelli taşlarının ihalesini yaptık. Hastane Caddesi'ni düzenleyeceğiz" ifadelerini kullandı

Şirinevler Parkı'nın düzenlemesinin tamamlandığını, işletmeye verilerek hizmete açıldığını da kaydeden Keskin, Bedesten Çarşısı'ndaki çalışmaların da devam ettiğini bildirdi.
Kaynak: İHA