Ak Parti Kadın Kollarından Başkan Üzülmez'e Ziyaret

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, AK Parti Kocaeli Kadın Kolları ve yönetimini makamında ağırladı.


30 Mart Mahalli Yerel Seçimleri sonrası yaşanan yoğun seçim takvimi nedeniyle göreve gelen belediye başkanlarına hayırlı olsun ziyaretinde bulunamadıklarını hatırlatan Ak Parti Kocaeli Kadın Kolları Başkanı Oya Tunçel ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerinin ilk durakları Kartepe oldu. Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’i makamında ziyaret eden Ak Parti Kadın Kolları, kendisine yeni görevinde başarılar dilediler.

Başkan Üzülmez’e hediyelerini de takdim eden Tunçel, “Birbiri ardını izleyen yoğun seçim takvimi nedeniyle tebrik ziyaretinde bulunamadık. Ziyaretlerimize henüz başlayabildiğimiz bu günlerde önceliği göreve yeni başlayan belediye başkanlarına verdik. İzmit Belediyesi’nden tanıdığımız ve çalışmalarını takip ettiğimiz Sayın Hüseyin Üzülmez’in görevi hayırlı uğurlu olsun. Çıktığı bu yolda Allah Üzülmez ve ekibini utandırmasın. 5 yıllık hizmet süresi boyunca başkanlık görevini en iyi şekilde yürüteceğinize inanıyoruz.” dedi.

Başkan Üzülmez, ilk ziyaretin kendisine yapılmasından duyduğu onuru ifade ederek, “Seçimlerin ardından başlayan çalışma maratonumuzun arasında bu samimi ziyaret beni son derece mutlu etti. Önceliğin Kartepe’ye ve şahsıma verilmesi beni onurlandırdı. Kamuoyu tarafından da başarıları kabul gören Ak Parti Kadın Kolları’nın il ve ilçe genelindeki aktif ve özgün çalışmalarını yakinen takip ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA