Esra Erol gözyaşlarına hakim olamadı

FOX Tv ekranlarında yayınlanan izdivaç programının sunucusu Esra Erol yeni yayın dönemine gözyaşları ile girdi.

Esra Erol gözyaşlarına hakim olamadı
İki kez evlenip boşandıktan sonra üçüncü kez evlenmek Esra Erol'un 'Desti İzdivaç' programına katılan emekli Rıfat G. burada Selime G.'yle tanışarak dünya evine girmişti.

10 Nisan'daki programda canlı yayında nikâh kıyan çift arasında, Selime G.'nin 10 yaşındaki oğluyla ilgili tartışma çıktı.

Yaşanan son tartışmada Rıfat G. (57), ekmek bıçağıyla 47 yaşındaki Selime G.'yi 6 yerinden bıçaklayıp öldürdü.

Fox TV ekranlarında yeni yayın dönemini açan Esro Erol, yaşanan bu acı olayla ilgili açıklamalarda bulundu.

Haberi duyduktan sonra programa devam etmeme kararı alan fakat daha sonra vazgeçtiğini belirten Esra Erol gözyaşlarına hakim olamadı.

Yaklaşık 2 yıldır aile ve kadına yönelik şiddete karşı verdiği mücadeleyi anlatan Erol 'Yaklaşık 1 ay önce bir olayla karşı karşıya kaldık. Programımızda tanışan bir hanımefendi cinayete kurban gitti. Duyduğum an itibariyle hayat benim için başka bir şekilde akmaya başladı. Ben programımı yapmama kararı aldım. Kendime değil insanlara olan inancımı kaybettiğimi yapımcılarımıza ve ekibime söyledim. Onlarda bana daha çok mücadele etmelisin diye telkinde bulundular. Beklide bugün aranızda olmayabilirdim. Burada sevdiğim için devam ediyorum ama vazgeçtiğim dakikada arkama dönmem. Allah'a dua ettim yürüdüğüm yol hayırlı olsun diye. Kadına yönelik şiddete karşı mücadelem sonuna kadar devam edecek” dedi.