Keles'in Çarşı Yeniden Düzenleniyor

Bursa'nın Keles ilçesini modern bir görüntüye sahip olması için yapılması düşünülen çevre düzenlemesi ile ilgili çarşı içinde bina sahipleri ile bir toplantı yapıldı.

Keles'in Çarşı Yeniden Düzenleniyor

Keles Davut Zeki Akpınar Okulu'nda yapılan toplantıya Keles Belediye Başkanı Mehmet Teke, Kaymakam Vekili Bünyamin Karaloğlu, çarşı esnafı katıldı.

Toplantıda konuşan Keles Kaymakam Vekili Bünyamin Karaloğlu "İlçemiz yeteri kadar tanınmamaktadır.Bunun için belediye başkanımız ile görüşerek Keles'i daha tanınır hale getirmek için çevre düzenlemesi yapmak istedik" dedi.

Çarşı içinde bulunan binaların değişik renklere boyanması gerektiğini açıklayan Keles Belediye Başkanı Mehmet Teke, "Bu sebeple sizlerin görüşünü almak için toplandık. Bunun bir maliyeti olacak bu maliyeti en asgari seviyede tutmak için bu işi yapan firmalar ile görüşüp anlaşacağız. Boya ve işçiliğin yüzde 50'sini belediye olarak biz karşılamayı düşünüyoruz. Hiç parası olmayanlar ve çok kötü durumda olanların da tamamını karşılayacağız" açıklamasını yaptı.

Toplantıya katılanlardan söz alan bina sahipleri çevre düzenlemesi olayına olumlu yaklaştılar herkes çok iyi olacağı düşüncesinde mutabık kaldılar.
Kaynak: İHA