Uğur Işılak'tan o eleştirilere çok sert yanıt

Ünlü sanatçı Uğur Işılak, eskiden CHP'nin yanında olduğu yönündeki eleştirilere çok sert yanıt verdi.

Uğur Işılak'tan o eleştirilere çok sert yanıt
CNN Türk'te yayınlanan Günlük programına konuk olan ünlü sanatçı Uğur Işılak, eskiden CHP'nin yanında olduğu ve ülkü ocaklarında çekilen fotoğraflarını eleştirenlere çok sert yanıt verdi.

"KENDİ TABANINA HESAP VEREMEYENLER..."

AK Parti kurulmadan önce "Haydi Anadolu" eserini CHP'nin kullandığını söyleyen Işılak, "Konu bun. Benim ailemde, sülalemde CHP'li yoktur. Ben de hayatımın hiç bir döneminde CHP'li olmadım, solcu olmadım. Biz muhafazakar bir ailede yetiştik. Sol partiye hiç destek olmadım, bunu herkes bilir. Bu sırf karalamak için söyleniyor. Kendi tabanına hesap veremeyenler bize ders vermeye çalışıyor. Onlar otursun ilk önce kendi tabanına hesap versin" şeklinde konuştu.

Işılak CHP'nin türküyü nasıl kullandığını ise şöyle anlattı:

"2002 yılında Deniz Baykal bizi aradı, 'Haydi Anadolu' eserimi çok beğendiklerini, meydanlarda kullanmak istediklerini söyledi. Bir sanatkar olarak eserimin her yerde kullanılması hoşuma gider. Daha sonra da AK Parti kullanmak istediğini söyledi. Yani ben o türküyü ikisinede yapmadım. Buradan zaten beni yaftalamak isteyenlerin maskesi düşüyor."

"BENİ FOTOĞRAFLARLA MI YAFTALAYACAKLAR"

"Sürekli ülkü ocağında çektirdiğim fotoğraf konuşuluyor" diyen Uğur Işılak, "Benim 15-16 yaşında ülkü ocağı bünyesinde bir kaç programa gittiğimi herkes biliyor. Bir-iki yıllık bir zamandır. Hayatımın bir dönemidir. Bundan dolayı şimdi ne yepacağız? Beni bununla mı yaftalayacaksınız? Ayıp şeyler bunlar. Ben hoca efendi grubunun programlarına da çıktım. Ne yapacağız? Ben sevdiğim, kendime yakın gördüğüm bir çok programa katıldım. AK Parti 12 yıldır var, ben 27 yıldır sanat yapıyorum" ifadelerini kullandı. BEYAZ GAZETE