Pmyo Müdürü Tuncer’den Vali Lekesiz'e Ziyaret

Hatay Valisi M.

Pmyo Müdürü Tuncer’den Vali Lekesiz'e Ziyaret
Celalettin Lekesiz, Hatay’da göreve başlayan Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü (PMYO) Hakkı Tuncer’i makamında kabul etti.
Ziyarette konuşan Vali Lekesiz, PMYO Müdürü Tuncer’e yeni görevinin hayırlı olması dileğinde bulunarak, polis adaylarının en iyi şekilde yetiştirilmelerinin önemine dikkat çekti.

Vali Lekesiz, “Türk polisinin özellikle uyuşturucu ile mücadelede kaydettiği performans başta olmak üzere pek çok hususlar Avrupa’da polis okullarında ders olarak okutuluyor. Bu durum bizi son derece memnun ediyor. Toplum her gün daha ileriye gidiyor, her gün değişiyor ve gelişiyor. Türk polisi de geldiği noktayı yeterli görmemeli, başarıyı daima daha ileriye taşımak için öğrenmeye, araştırmaya devam etmelidir. Polis okullarının; geleceğin huzurunu, esenliğini ve asayişi temin ve tesis edecek polis teşkilatı mensuplarının yetiştirilmesinde önemli bir rolü var. Sizin de Polis Meslek Yüksek Okulu’nun idarecisi olarak tüm bunları gözönüne alıp, geleceğin huzur ve güvenliğini temin edecek olan gençlerimizin yetişmesine elinizden gelen özeni göstereceğinize olan inancım tamdır” diye konuştu.

Hatay’ın diğer illere benzemeyen çok özel bir il olduğunu ve insanlarının Türkü, Arabı, Hıristiyanı, Ermenisi, Alevisi, Sünnisi, Musevisi, Ortodoksu ile yüzyıllardır bir ve beraber yaşamaya devam ettiğini ifade eden Lekesiz, “Hepsini kucaklayarak, hepsine devletimizin sıcaklığını hissettirerek yüzyıllardır var olan bu birliği ve güzelliği geleceğe daha da güçlendirerek aktarmamız gerekiyor. Başta valiliğimiz olmak üzere kurum ve kuruluşlarımızla güzel olan her işinizde yanınızdayız. Yeni göreviniz tekrar hayırlı olsun, başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Hatay Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü (PMYO) Hakkı Tuncer de, kabulünden ve iyi dileklerinden dolayı Vali Lekesiz’e teşekkür ederek, bu özel coğrafyada görev yapmaktan memnuniyet duyduğunu ifade etti.

Kaynak: İHA