Kartepe Belediyesi’nde Asfaltlama Devam Ediyor

Kartepe Belediyesi, modern belediyecilik gereklerinden olan ulaşım ağını iyileştirme çalışmalarını, her geçen gün yeni bir mahallenin yolunu düzenleyerek sürdürüyor.

Kartepe Belediyesi’nde Asfaltlama Devam Ediyor

Kartepe Belediyesi yeni bir Kartepe yolunda, ilçenin sahip olduğu tüm zenginlikleri gün yüzüne çıkarmak için ‘Şimdi Kartepe zamanı’ sloganıyla çalışmalarına hız verdi. Bu bağlamda ulaşım hizmetlerinin iyileştirme çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Kartepe yollarında iyileştirilme çalışmaları yapan Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı asfalt ekipleri, Suadiye’de asfaltlama işlemlerine devam ediyor. Asfalt ekipleri, Mesudiye Caddesi’nden Suadiye Taş Ocağı’na kadar bin 250 metre uzunluğunda, 6 metre genişliğindeki güzergâhı bin 800 ton asfalt dökerek hizmete açtı. Yoğun yerleşim yerlerini birbirine bağlayan ve ilçenin ulaşımını rahatlatacak olan yol, Kartepe halkına kazandırıldı.

Yol çalışmalarının ilçenin imajına olan katkısının yadsınamaz olduğununa dikkat çeken Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez; “Kartepe; doğası, jeopolitik konumu ve imkanlarıyla Türkiye’nin gözde ilçelerinden biri. Kartepe ilçesinin sahip olduğu zenginliklerin bir kısmı keşfedilmeyi bir diğer kısmı da işlenmeyi bekliyor. Yerli ve yabancı ziyaretçilerin Kartepe’ye dair ilk izlenimi yollar yansıtacağı için, ilçenin gelişmişliğinin belirlenmesi ve geleceğinin şekillenmesinde yolları çok önemsiyoruz. Yol medeniyettir demiştik, bu nedenle ilçe genelinde ulaşım ağını günümüz şartlarına uygun hale getirmeye devam edeceğiz” dedi.

Kaynak: İHA