Altındağ’da Açılış Yağmuru Başlıyor

Göreve geldiği günden bu yana yaptığı yatırımlarla, hayata geçirdiği sosyal projeler ve kentsel dönüşüm çalışmalarıyla vatandaşların yüzünü güldüren Altındağ Belediyesi, bu sonbahara hızlı bir şekilde girmeye hazırlanıyor.

Altındağ’da Açılış Yağmuru Başlıyor

Yapımı tamamlanan tesisleri mütevazi ancak coşku dolu törenlerle açmayı planladıklarını söyleyen Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Eylül ve Ekim ayı boyunca pek çok yeni tesisin Altındağlı vatandaşların hizmetine sunulacağını müjdeledi.

HER HAFTA BİR AÇILIŞ
Gördüğü yoğun ilgi üzerine ikincisi inşa edilen Kına Konağı, nezih ve konforlu oda nikahlarına ev sahipliği yapacak Nikah Konağı, 85 yıl önce yıkılan ve Hamamarkası’na yeniden yapılan Ankara’nın ilk ve tek Mevlevihanesi ile Altındağ Belediyesi’nin dev projesi Altın Köy Açık Hava Müzesi, bu sonbaharda mütevazi ancak coşku dolu törenlerle açılacak.

AÇILIŞ MARATONU 2015’DE DE SÜRECEK
Altındağ Belediyesi’nin açılış maratonu önümüzdeki yıl da hız kesmeyecek. İnşaatları büyük bir hızla devam eden dev tesislerin açılışları ise 2015 yılında gerçekleştirilecek. Alemdağ, Beşikkaya, Karapürçek ve GültepeMahalleleri’nde yapımları süren 4 yeni camii ile Karapürçek, Doğantepe, Başpınar ve Gültepe Mahalleleri’nde yapımları devam eden Düğün Sarayı ve Çarşı projeleri 2015 yılında tamamlanacak.

“AÇILIŞLARA TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR”
Seçim öncesi söz verilen birçok projenin Altındağ’a kazandırıldığını söyleyen Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, projelerin hızla ilerlediğini belirtti.

Altındağ’ın geleceği için çalıştıklarını ve ilçeye değer katacak projelere imza attıklarını söyleyen Başkan Tiryaki, “Altındağlı vatandaşlarımızın konforu ve çocuklarımızın geleceği için çalışmayı sürdüreceğiz” dedi.

Açılacak olan tüm merkezlerin Altındağlı vatandaşların yaşam kalitesini artırmak için yapıldığını söyleyen Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, “Biz Altındağ’ı evimiz, Altındağlıları ise ailemiz olarak görüyoruz.” sözlerini yineledi

Kaynak: İHA