Ak Parti’li Şahin Açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, “Pazar günü çok önemli bir seçim var.

Ak Parti’li Şahin Açıklaması
Bu seçimde bizim partimizin adayı Recep Tayyip Erdoğan var. Sizler o gün sandığa gideceksiniz ve tam 12’den vuracaksınız” dedi.

10 Ağustos Pazar günü yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçimleri için seçim çalışmalarına destek olmak amacıyla Zonguldak’ı ziyaret eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şahin, Devrek, Çaydeğirmeni, Gökçebey, Bakacakkadı, Nebioğlu, Çaycuma’da temaslarda bulundu. Şahin’in ziyaretine, AK Parti Milletvekilleri Özcan Ulupınar, Prof. Dr. Ercan Candan, İl Genel Meclis Başkanı Vacit Durdubaş, Ak Parti İl Başkanı Hamdi Uçar, Çaycuma İlçe Başkanı Av. Vedat Emeksiz, Gökçebey İlçe Başkanı Lokman Aydın, Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal, Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Bakacakkadı Belediye Başkanı Sezgin Özdemir, partililer ile çok sayıda vatandaş eşlik etti.

İlk ziyaretini Devrek ilçesine yapan Mehmet Ali Şahin, Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci’yi makamında ziyaret etti. Semerci’den ilçe hakkında bilgi alan Şahin, Semerci’den belediye hakkında da brifing aldı. Buradaki ziyaretin ardından Şahin ve beraberindeki protokol Çaydeğirmeni’ye geçerek Belediye Başkanı Satılmış Gebeş’i makamında ziyaret etti. Başkan Gebeş ziyaret dolayısıyla AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin’e teşekkür ederek beldede yapılan ve halen devam eden çalışmalar hakkında detaylı şekilde bilgiler aktardı. Ziyaretin ardından Belediye çıkışında makam aracına bindiği sırada bir grup partili ‘Tayyibin Askerleriyiz’ diye destek vererek slogan attı. Buradaki ziyaretin ardından Gökçebey ilçesine geçildi. Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk ve beraberindekiler Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin’i Karabük Yenice karayolunun Gökçebey girişinde karşıladı. Buradaki karşılamanın ardından Gökçebey Belediyesi’ne ait sosyal tesislerinde partililerle bir araya gelen Şahin burada partililere seslendi.

“10 AĞUSTOS’TA 12’DEN VURACAĞIZ”
Şahin, sosyal tesislerde yaptığı konuşmada, 10 Ağustos Pazar günü yapılacak olan ve halkın oylamasına sunulan cumhurbaşkanlığı seçimlerinde AK Parti’nin adayı Recep Tayyip Erdoğan’a destek isterken seçmenlere Pazar günü 12’den vurmalarını istedi. Şahin, “Pazar günü çok önemli bir seçim var. Bu seçimde bizim partimizin adayı Recep Tayyip Erdoğan var. Sizler o gün sandığa gideceksiniz ve tam 12’den vuracaksınız. Başbakanlık unvanı cumhurbaşkanı unvanıyla yer değiştiriyor. Daha üst bir göreve çıkıyor. Bu millete, vatana cumhurbaşkanı olarak hizmetine devam edecek. İnanıyorum ki halkın seçtiği Cumhurbaşkanı farklı olacak. Artık Türkiye'nin sorunlarının çözümü için sadece Başbakanlığa bakmayacaksınız, sadece hükümetten hizmet beklemeyeceksiniz aynı zamanda en az yüzde 51 oyla seçtiğiniz cumhurbaşkanından da Çankaya köşkünden de hizmet bekleyeceksiniz. Çünkü halkın seçtiği cumhurbaşkanına böyle bir sorumluluk yüklüyor. Tüm kamuoyu araştırmaların ilk turda Erdoğan'ın ipi göğüsleyeceğini gösteriyor. Adayımıza sahip çıkacağız. 12 yıldır devam eden siyasi ve ekonomik istikrar aynı şekilde devam edecek. 2023 yılına Türkiye'yi dünyanın en gelişmiş 10 ülkesi arasına sokma hedefini hep birlikte yakalayacağız” dedi.

“İHSANOĞLU BU ÜLKENİN SORUNLARINA UZAK”
CHP ile MHP’nin ve diğer partilerin destek verdiği Ekmeleddin İhsanoğlu’nun Hucurat Suresi'ndeki ayetle Başbakan Erdoğan'a ahlak dersi vermeye çalıştığını belirten Şahin, sözlerine dikkat etmesini istedi. Şahin, “Hucurat Suresi'ndeki o ayeti bilirim. 'Birbirinize kötü lakaplarla hitap etmeyin.' Sayın İhsanoğlu, siz monşer sıfatını ilk duyduğunuzda teşekkür ettiniz Sayın Başbakan'a, 'monşer, kötü bir şey değildir, beyefendi, bay demektir' dediniz. Şimdi bunu niye kötü sıfat olarak ifade ediyorsunuz? Başbakan'a güya ahlak dersi vermeye çalışıyor, Kuran'dan ayetlerle. Rahmetli Bülent Ecevit'in lakabı 'Karaoğlan'dı. Şimdi Ecevit'e 'Karaoğlan' demek günah İhsanoğlu'na göre. Rahmetli Murat Göğebakan, bir beste yapmıştı Başbakanımızla ilgili 'Uzun adam' diye. Sayın Başbakanımıza 'uzun adam' demek İhsanoğlu'na göre aykırıdır. İhsanoğlu bu ülkenin sorunlarına uzak. Cumhurbaşkanı makamında bundan sonra oturacak kişi Türkiye'nin sorunlarını takip edecek, haftalık başbakanla görüşmelerinde bu konuyu başbakanın önüne koyacak. Erdoğan'ın dışındakilerin bu konularla ilgili hiçbir bilgisi yoktur" dedi.

50’CMLİK CEVRİYE İLE ŞAKALAŞTI
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin’in Zonguldak ziyaretinde Gökçebey ilçesinde yürüyerek Belediye makamına doğru gider iken kendisini takip eden 50’cmlik Cevriye Bozaklı ile karşılaştı. Şahin, Bozaklı ile bir süre ilgilendi ve kendisiyle şakalaştı.

BAKACAKKADI, NEBİOĞLU BELDESİ VE ÇAYCUMA KAYMAKAMLIĞINA ZİYARET
Mehmet Ali Şahin’in Zonguldak ziyareti Gökçebey ilçesindeki ziyaretin ardından Bakacakkadı beldesine geçerek Belediye Başkanı Sezgin Özdemir’den belde hakkında bilgiler aldı. Özdemir bundan önceki yıllarda da Belediye Başkanlığı yaptığını ifada ederek 30 Mart seçimlerinden önce aday olduğunu ve tekrar kazanarak göreve geldiğini belirterek çalışmalarına başladığını belirtti.

Başkan Özdemir daha sonra Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin’e belde de 3 bin 300 kadar seracılık faaliyeti olduğunu kaydederek kendisine tahta tepsi içinde olan sebze türlerinden hediye etti. Şahin daha sonra Nebioğlu’na hareket etti. Şahin’i beldede Belediye Başkanı Ertan Aydoğan ile çok sayıda kalabalık vatandaş topluluğu karşıladı. Başkan Aydoğan ve partililerle birlikte olan Şahin’e burada manda yoğurdu takdim etti. Ardından Çaycuma ilçesine geçilerek Kaymakam Hasan Yaman’ı ziyaret eden Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, Kaymakam Yaman’dan ilçe hakkında bilgiler aldı. Kaymakam Yaman ziyaret dolayısıyla Şahin’e teşekkür etti.

AK PARTİ’Lİ ŞAHİN STK’LARLA BİR ARAYA GELDİ
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şahin’in Çaycuma Kaymakamlığı ziyareti ardından öğretmenevi önünde bir araya gelerek burada partililerle selamlaştı. Şahin burada partililere 10 Ağustos Pazar günü yapılacak olan cumhurbaşkanı seçimleri dolayısıyla AK Parti’nin adayı Recep Tayyip Erdoğan’a destek istedi. Şahin daha sonra bir düğün salonunda ilçede bulunan bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve köy muhtarlarıyla bir araya geldi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, STK’la ve muhtarlara 10 Ağustos Pazar günü yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçimlerinde AK Parti’nin adayı Recep Tayyip Erdoğan’a destek istedi. Şahin daha sonra Zonguldak il merkezindeki programı için ilçeden ayrıldı.
Kaynak: İHA