Kayseri'de film gibi operasyon

Kayseri'de hırsızlık suçundan arandığı belirtilen şahıs, pompalı tüfekle polise direnince özel harekat ekiplerinin de katıldığı yaklaşık 2 saat süren operasyonla yakalandı.

Kayseri'de film gibi operasyon
Kayseri'de hırsızlık suçundan aranan bir kişi pompalı tüfekle polise direnince operasyonla etkisiz hale getirildi.

Tacetten Veli Mahallesi Deliklitaş Caddesi'nde 3 aylık çocuğuyla birlikte evi terk eden eşi Gülistan Y.'yi almak için kayınpederi Ferhat A.'nın evine pompalı tüfekle giden Gökhan Y. kayın pederiyle tartışmaya başlayınca polis ekiplerine haber verildi.

Polis ekiplerini görünce belindeki bıçak ve tüfekle yıkık evlerin arasına kaçan Gökhan Y. teslim olmamak için direndi.

Çevik kuvvet ve özel harekat ekiplerinin de katıldığı yakalama çalışmaları yaklaşık 2 saat sürdü. Gecekondu bir evin balkonuna çıkan ve havaya ateş açan Gökhan Y. "Bonzaicileri yakalamadan beni alamazsınız" diyerek bağırdı.

Yanına giden yakınlarını dinlemeyen ve tüfeği teslim etmeyen Gökhan Y.'ye kendisinin isteği üzerine sakinleştirici ilaç verildi.

Gökhan Y. bulunduğu evin balkonundan atlayarak kaçmaya çalışırken polis ekipleri tarafından yakalanıp yere yatırılarak etkisiz hale getirildi.

Operasyona yaklaşık 50 polis katıldı.

Gökhan Y.'nin hırsızlık suçundan ceza evinde yattığı ve 10 bin lira kefaret ödeyerek çıkmasına rağmen Yargıtay'ın bu kararı bozduğu ve 9 yıl daha cezasının bulunduğu, bundan dolayı da arandığı belirtildi.