Kağıthane'de 'gelin alma' kavgası: 2 ölü 4 yaralı

Çeliktepe’de iki aile arasında kız kaçırma nedeniyle çıkan kavgada silahlar konuştu. Kavgada 2 kişi hayatını kaybederken 4 kişi yaralandı.

Kağıthane'de 'gelin alma' kavgası: 2 ölü 4 yaralı
Kağıthane İsmetpaşa Caddesi üzerinde akşam saat 20.00 sıralarında çıkan kavga iddialara göre şöyle gelişti. Erkan Bayat isimli şahsın Şehriban Icıl'ı kaçırmasıyla Bayat ve Icıl aileleri arasında husumet oluştu.

Düğün günü Erkan Bayat ve Şehriban Icıl fotoğraf çekimi için İsmetpaşa Caddesi üzerinde bulunan fotoğraf stüdyosuna geldi. Şehriban Icıl'ın ailesi kızlarının burada olduğunu öğrenerek fotoğraf stüdyosuna gelip kızlarını almak istedi. Bayat ailesi bu duruma karşı çıktı.

İki aile arasında sözlü olarak başlayan kavga büyüdü. Büyüyen kavgada silahlar konuştu. Şehriban Icıl'ın abisi ve kardeşi olduğu öğrenilen iki şahıs Erkan Bayat, Salih Bayat, Celal Bayat, Şemsettin Bayat, Muhammet Bayat ve yoldan geçen Elmas Yilmaz'ı silahla yaraladı.

Yaralılardan Erkan Bayat ve Salih Bayat Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Celal Bayat ve Şemsettin Bayat Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, olay sırasında yoldan geçmekte olan Elmas Yılmaz ise Gaziosmanpaşa Taksim İlk Yardım Hastanesine kaldırıldı.

Hastaneye kaldırılan damat Erkan Bayat ve Celal Bayat tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Diğer yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Polis olayın yaşandığı yerde geniş güvenlik önlemi aldı. Olay yeri inceleme ekipleri çevrede inceleme yaparken kaçan şahısların yakalanması için çalışma başlatıldı. Olayı gerçekleştirdiği öne sürülen abi ve kardeşin kız kardeşleri olan gelin Şehriban Icıl'ı alarak kayıplara karıştığı ifade edildi.