Asker Eğlencesinde Polisleri Yaralayan Şahıslardan 4’ü Tutklandı

Afyonkarahisar’da gerçekleştirilen bir asker eğlencesinde tartıştıkları polisleri yaralayan şahıslardan 4’ünün tutuklandığı bildirildi.


Konu ile ilgili Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, "1 Ağustos ta meydana gelen olayda, Sinanpaşa ilçesinde asker eğlencesi yapan ve gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlenceyi sürdürerek son vermeyen grubu polis dağılmaları konusunda uyardı. Ancak iddialara göre, grup üyeleri kendilerini uyarmaya gelen görevli polis memurlarına zorluk çıkararak hakaret ve tehditlerde bulunarak kavga çıkardılar. Olayda gurup üyeleri polislerin yaralanmalarına nende oldu. Olayın ardından gözaltına alınan grup üyelerinden adli mercilere sevk edilen şüpheli şahıslardan 4'ünün tutuklandı" diye belirtildi.

Öte yandan, kentte meydana gelen bir başka olayda, kefil olduğu şahıs yüzünden icralık olduğunu iddia eden ve şahsı kent merkezinde sopa ile dövdükten sonra Çobanlar elçesine götürerek darp eden 1 kişinin de yakalandığı ve çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandığı bildirildi.

Kaynak: İHA