Meskop’tan Vali Bektaş’a Ziyaret

Manisa Esnaf ve Sanatkarları Kredi Kefalet Kooperatifi (MESKOP) ve Bölge Birliği Başkanı Recep Çınar, kooperatif ve birlik yöneticileriyle birlikte Manisa Valisi Erdoğan Bektaş’ı makamında ziyaret etti.

Meskop’tan Vali Bektaş’a Ziyaret

Ziyarette konuşan Başkan Recep Çınar, “Siz, Soma’da yaşanan elim kazadan sonra Manisa’ya geldiniz. Manisa zor günler geçiriyor. Bizler, esnaf ve sanatkarımızın finansman ihtiyacını karşılayan kuruluşlarız. Halk Bankası kaynaklı ama hazine destekli olan bu krediler ile Türkiye genelinde 10 milyarı aşkın finansman desteği sağlanmıştır. İlimizde 400 milyona varan finansman hacmimizle esnafımıza hizmet ediyoruz. Manisa il merkezinde ise 70 milyon finansman hacmimiz var. Esnaf ve sanatkarımıza küçümsenmeyecek boyutta finans desteği sağlıyoruz. Türkiye şartlarına baktığımızda önemli mesafe aldığımızı düşünüyoruz” dedi.


Ticaretin gövdesini esnafların oluşturduğunu kaydeden Vali Erdoğan Bektaş, “Sizler önemli bir görev yerine getiriyorsunuz. Ticaretin gövdesini esnaflardır. O yüzden esnafın işi ne kadar düzgün giderse, ticarette o kadar düzgün gidiyor. Manisa bir fırsatlar şehri. Manisa’da biraz gayret eden, biraz çaba gösteren herkes başarılı olur. Manisa önemli bir yer, içinde önemli potansiyeller barındırıyor. Bu potansiyelleri değerlendirecekler kişiler de esnaflarımız” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA