Bonzai Kurbanı Gence Gözyaşları Arasında Veda Edildi

İzmir’in Dikili ilçesinde “bonzai” adlı uyuşturucuyu içtikten sonra gece uykuya dalan ve sabah yatağında ölü bulunan 18 yaşındaki genç gözyaşları içinde toprağa verildi.

Bonzai Kurbanı Gence Gözyaşları Arasında Veda Edildi

İzmir’in Dikili ilçesinde arkadaşları ile bir mekanda içtikleri içkiden ardından, bir bekar evinde bir araya gelerek bonzai adı verilen sentetik uyuşturucu maddeyi kullandığı iddia edilen Ç.K (18) adlı genç hayatını kaybetti. Henüz 18 yaşında hayatını kaybeden Ç.K, memleketi İzmir’in Dikili ilçesinde gözyaşları içerisinde toprağa verildi.

Olay, geçtiğimiz cumartesi akşamı, Dikili’nin Gazipaşa mahallesinde yaşandı. Bu yıl liseyi bitiren ve girdiği üniversiteye yerleştirme sınavında başarılı olamayan Ç.K. (18), dün akşam arkadaşları C.E. (25), M.E. (18), A.T. (25) ile bir mekanda alkol aldıktan sonra hep birlikte Gazipaşa Mahallesi’nde bir apartmanın giriş katına gittiler. Gençler burada iddiaya göre, bonzai adı verilen uyuşturucu maddeyi kullandı. Ardından, içtikleri içki ve kullandıkları uyuşturucunun etkisiyle uykuya daldı. Sabah uyandıklarında üç arkadaş, tüm çabalarına rağmen Ç.Kı’yı uyandıramayınca durumu polise bildirdi. Olay yerine ekipler, Ç.K.’nın hayatını kaybettiğini belirledi.

GÖNÜL VERDİĞİ TAKIM FORMASIYLA UĞURLANDI
Bugün, sabah saatlerinde İzmir Adli Tıp Morgu kurumunda alınan cenaze Dikili’ye getirildi.

İkindi vaktinde, Dikili Merkez Camii’nde bir araya gelen aile ve yakınları, Ç.K’ya son görevlerini yapmak için bir araya geldi. Dikili’de bir kuyumcu dükkanı işleten baba oğlunun tabutu başında güçlükle durabildi. Anne ise yakınlarının desteğiyle ayakta durabildi. Ç.K’nın yakın arkadaşları da tabutunun başına, hayattanken gönül verdiği takımının formasını serdi. İkindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Ç.K, son yolculuğuna uğurlanmak üzere Dikili Yeni Asri mezarlığına götürüldü.
Kaynak: İHA