Ak Parti Konya Milletvekili Yerlikaya, İlgın ve Doğanhisar'da

AK Parti Konya Milletvekili İlhan Yerlikaya, Ilgın ve Doğanhisar ilçelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

İlk olarak Doğanhisar ilçesindeki Karaağa Sıla Şenliklerine katılan Yerlikaya, AK Parti İl yönetiminden Nurettin Akmeşe ve AK Parti Doğanhisar İlçe Başkanı Mustafa Yalımel ile birlikte katıldığı şenliklerde vatandaşlarla sohbet etti. Ardından Ilgın'a geçen Yerlikaya, burada Ilgın Belediye Başkanı İbrahim Oral ve Akmeşe ile birlikte Belediye tarafından yeni yaptırılan Termal Olimpik Yüzme Havuzu'nda incelemelerde bulundu.
Yerlikaya, daha sonra ilçedeki düğün ve sünnet törenlerine katıldı.

Düğünlerde mahalle sakinleriyle bir araya gelen Yerlikaya, davetlilerle aynı sofrada geleneksel Konya pilavına kaşık salladı.
Vatandaşlarla sohbet eden Yerlikaya, 10 Ağustos'ta yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimlerinde adayları Recep Tayyip Erdoğan'a destek istedi.
Yerlikaya, "Bu seçimlerde, halk vesayetçilerin adamına değil, milletin adamına oy verecektir" dedi.

Halkın, ülke içerisinde kalkınmanın sembolü, kardeşliğin, birlik ve beraberliğin mimarı olan Recep Tayyip Erdoğan'a oy vereceğine inandığın dile getiren Yerlikaya, "Milletimiz, 10 Ağustos'ta tepeden inme adaya değil, 12 yıldır millete hizmet eden Erdoğan'a oy verecektir. Allah'ın izniyle 10 Ağustos'ta uydurma çatılar çökecek, 2023 ve 2071 vizyonu hakim olacak" diye konuştu.

Kaynak: AA