Tozlu, Avrasya Maratonu'na Hazırlanıyor

Avrasya Maratonu'nda önceki yıllarda kendi yaş grubunda birincilikler elde eden Gümüşhane İl Genel Meclis Üyesi İsmail Tozlu, bu yıl düzenlenecek 36. Avrasya Maratonu'na katılacağını söyledi.

Tozlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Avrasya Maratonu'na katılmak için kaydını yaptırdığını anlatarak, geçen yıl aynı maratonda 59 yaş grubunda birinci olduğunu, önceki yıllarda da birincilikler elde ettiğini anımsattı.
Maratona katıldığı sürece kendi yaş grubunda hep birincilik elde ettiğini ifade eden Tozlu, "Tek hedefim kendi yaş grubumda birinci olmak. Bu yıl da katılacağım 60 yaş grubunda yine birincilik elde edeceğime inanıyorum" dedi.

Tozlu, önceki yarışmalara bireysel olarak katıldığını ancak 30 Mart'taki yerel seçimlerde Kürtün ilçesinden İl Genel Meclisi üyeliğine seçildiğini anımsatarak, şunları söyledi:
"Bu yıl, Gümüşhane İl Genel Meclisi adına Avrasya Maratonu'na katılacağım. Maratona Kürtün ilçesine bağlı Yaylalı köyü kırsalında hazırlanıyorum. İyi bir hazırlık dönemi geçiriyorum. Geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da maratonda kendi yaş grubumda birinci gelerek, Gümüşhane'ye madalya ile dönmek istiyorum" diye konuştu.

Kaynak: AA