'Çanakkale Belediyesi Çalışanları Eğitim, Sosyal Tesis ve Rekreaosyon Alanı' Projesi

LJanakkale Belediyesi çalışŸanları EğŸitim, Sosyal Tesis ve Rekreaosyon Alanı projesinin temel atma töreni gerçekleşŸtirildi.

Barbaros Mahallesi Hacı Mustafa Bey Caddesi üzerinde bulunan 4 bin 751 metrekare alana sahip taşŸınmaz üzerindeki Eski Sendika Binasının yenilenmesi amacıyla yıkılarak LJanakkale Belediyesi tarafından yeniden yapılandırılacak olan bölgeye eğŸitim, sosyal tesis ve rekraosyon alanı yapılacak.
Törene CHP LJanakkale Milletvekili Ali SarıbaşŸ, Belediye BaşŸkanı ǜlgür Gökhan, Tüm-Bel-Sen Genel BaşŸkanı ǖmer Salih Erol, sendika temsilcileri, belediye meclis üyeleri, belediye çalışŸanları, sivil toplum kuruluşŸlarının temsilcileri, muhtarlar, kent gönüllüleri ve vatandaşŸlar katıldı.
Tüm-Bel-Sen Genel BaşŸkanı ǖmer Salih Erol bu projenin Türkiye'de bir ilk olduğŸunu belirterek, hiçbir belediye ve hiçbir sendikanın sahip olmadığŸı bir tesisin inşŸa edileceğŸini söyledi.
Belediye BaşŸkanı ǜlgür Gökhan ise, kentte son 12 yıl içerisinde çok önemli gelişŸmeler olduğŸunu söyledi.
LJanakkale halkının daha konforlu yaşŸaması için alt ve üst yapı çalışŸmalarını gerçekleşŸtirdiklerini anlatan Gökhan, "Bu noktada çok önemli eserler meydana getirdik. Bu tamamen kent halkının kaliteli yaşŸam sürmesi için yaptığŸımız çalışŸma ve projelerdir. Bu projelerin hayata geçmesinde en önemli katkının belediye başŸkanına ait olduğŸu düşŸünülür. Ama benim her zaman söylediğŸim bir şŸey var; tüm bu projelerin hayata geçmesinde en büyük pay belediyenin değŸerli emekçilerinindir. Bine yakın emekçimiz var. Bu kadar emeklerinin yanında bir takım hakları da var. Onların da bir araya gelme, sosyalleşŸme, eğŸitim hakları, ailelerinin ve çocuklarının kapasitelerinin gelişŸtirilmesine yönelik çalışŸmalar ve eğŸitimlere katılma hakları var. Bu tesiste eğŸitim ve sendikal bilinçlenme imkanlarından da yararlanacaklar" diye konuşŸtu.

 
Kaynak: AA