Ak Parti İl Engelliler Komisyonu Başkanlığı'na Çoban Getirildi

AK Parti Eskişehir Engelliler Komisyonu Başkalığı görevine getirilen Soner Çoban, "Amacımız AK Parti iktidarının engellilere sunduğu sağlık, eğitim, spor ve sosyal hayata uyum konusunda devrim niteliklerindeki hizmetleri, şehrimizdeki engellilerin yararına kullanma konusunda çalışmalar yapmak" dedi.

Çoban, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, 23 yıldır engelliler için gönüllü çalıştığını, bu süre içinde de Eskişehir'de bir çok partinin temsilcisiyle iş birliği yaparak tecrübe edindiğini kaydetti.

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Dündar Ünlü'nün isteği üzerine Engelliler Komisyonu Başkanlığı'na getirildiğini anlatan Çoban, Ünlü ve ekibine teşekkür etti.
Komisyonda beraber görev yapacağı ekip arkadaşlarının hepsinin kendi kadar tecrübeli olduğunu söyleyen Çoban, "Amacımız AK Parti iktidarının engellilere sunduğu sağlık, eğitim, spor ve sosyal hayata uyum konusunda devrim niteliklerindeki hizmetleri şehrimizdeki engellilerin yararına kullanma konusunda çalışmalar yapmak" ifadesini kullandı.
Çoban, komisyonun kapısının bütün engellilere açık olduğunu sözlerine ekledi.
Kaynak: AA