Ankara Alışveriş Festivali renkli gösterilerle başladı

Ankara Ticaret Odası tarafından organize edilen ve bu yıl üçüncüsü düzenlenen Ankara Alışveriş Festivali görkemli bir açılış töreni ile başladı. Gün boyunca yapılan etkinliklerin ardından Demet Akalın konseri ile resmen başlayan festivale Ankaralılar'ın da ilgisi büyük oldu.

Ankara Alışveriş Festivali renkli gösterilerle başladı
ÖNCE SERGİ SONRA KONSER

Akşam saatlerinde Kızılay Metro sergisinde 'Unutulmaya Yüz Tutmuş El Sanatları Sergisi”nin açılışını yapan Salih Bezci başkanlığındaki heyet, buradan açılış töreni ve gong için İzmir Caddesi'ne geçti. Açılış töreni adrenalin dolu bir gösteri ile başladı. “Havada Yerçekimsiz Dans Gösterisi” ile vatandaşların yüreği ağzına geldi. Palyaço ve küçük bir bale gösterisi ile renklendirilen açılış töreninin en ilgi çeken ismi ise Demet Akalın oldu.

GONG ÇALDI FESTİVAL BAŞLADI

Dans gösterisinin ardından sahneye çıkan Demet Akalın, gonga vurarak Ankara Alışveriş Festivali'nin gelenekselleşmiş ritüelini gerçekleştirdi ve festivali başlattı. Gong sesinin duyulması ile Ankara'nın en yüksek 7 ayrı noktasında havai fişek gösterisi başladı. Böylece festivalin başladığı tüm Ankara'ya ilan edildi. Havai fişek gösterisinin ardından hayranlarının yoğun tezahüratı ile sahneye çıkan Demet Akalın en beğenilen şarkılarını Ankaralılar için seslendirdi.

ANKARA DEMET AKALIN'LA COŞTU

Konser alalında bazı hayranlarına ve basın mensuplarına da şakaları ile takılan ünlü şarkıcı Demet Akalın, Ankara Alışveriş Festivali'nin başarılı geçmesi temennisinde bulundu. 1 saatten fazla sahnede sevenleri ile birlikte olan Akalın alkışlar eşliğinde konserini sonlandırdı.