'Ekmeleddin İhsanoğlu Kendini Destekleyen Partileri Bilmez'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nureddin Nebati, çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nun kendini destekleyen partileri bilmediğini ve parti liderlerini tanımadığını iddia etti...

'Ekmeleddin İhsanoğlu Kendini Destekleyen Partileri Bilmez'
Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Latif Şimşek'in hazırlıyıp sunduğu ''Latif Şimşek'le Gündem'' programına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Nureddin Nebati ile Yenişafak Gazetesi yazarı Cem Küçük konuk oldu.

''Latif Şimşek'le Gündem'' programının dün geceki bölümünde paralel yapıya yapılan operasyonlar ve Cumhurbaşkanlığı seçimi masaya yatırıldı.

''ÇATI ADAYI KENDİNİ DESTEKLEYEN 11 PARTİYİ SAYAMAZ''

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nureddin Nebati'nin iddiaları programın son bölümlerine damgasını vurdu. Nebati, CHP ve MHP başta olmak üzere 11 partinin ortak cumhurbaşkanı adayı olan Ekmeleddin İhsanoğlu'nun kendini destekleyen partilerin ismini sayamayacağını ve parti genel başkanlarını tanımadığını ifade etti.

Ekmeleddin İhsanoğlu'nun kimsenin haberi olmadan cumhurbaşkanı adayı olduğunu belirten Nebati, ''Ekmeleddin İhsanoğlu'nu 11 tane parti destekliyor, ben burda çok net birşey söylüyorum çatı adayı bu 11 tane partiyi sayamaz, kim olduklarını bilmiyordur. Çok daha iddialı birşey söylüyorum çatı adaya bu partilerin genel başkanları kimdir diye sorarsanız, onların isimlerini de bilemeyecektir.'' dedi.

Nebati konuşmasını şu şekilde sürdürdü; Çünkü bu operasyonu yapanlar aynı odaklar, ben aynı odağı işaret ediyorum. Getirdiler bir çatı adayını ortaya koydular MHP tabanının kabul edebileceği bir aday değil, CHP tabanın kabul edebileceği bir aday değil. Üste üslük CHP'nin 90 yıldır uzak gördüğü, ötekileştirdiği, görmek istemediği, göbeğini kaşıyan insanların, kasketli insanların bir parçası olarak gördüğü birisini getirip aday yaptılar, muhafazakar aday yaptılar. Hakkaten şaşırmış durumdalar...