Burhaniye’de Demirtaş İçin Seçim Bürosu

Cumhurbaşkanı adayları, seçime bir hafta kala propaganda çalışmalarına hız verirken, Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Selahattin Demirtaş için seçim bürosu açıldı.

Burhaniye’de Demirtaş İçin Seçim Bürosu

Belediye yanındaki Mehmet Şükrü Derin Caddesindeki büronun açılışını, HDP Eşbaşkanı Figan Yüksekdağ yaptı. Alkışlar arasında büronun kurdelesini kesen, Yüksekdağ, Demirtaş için oy istedi. Figen Yüksekdağ, sloganlar eşliğinde bir kamyonetin kasasında yaptığı konuşmasında, Demirtaş’ın, ezilen halkların hakkını savunmak için aday olduğunu söyledi.

Tekleştiren değil, birleştiren siyaset yaptıklarını anlatan Yüksekdağ, “Biz bu onurlu yükü onurla taşıyacağız. Diktatörlük heveslilerine geçit yok. Değişimi biz sırtlandık. Bütün Türkiye halklarına verilmiş sözümüz var. 10 Ağustos’ta bizim haklılığımız ve gücümüz ortaya çıkacak. Eşitsiz bir yarışın içindeyiz. Ötekilerin arkalarında bankalar var. Emniyet ve kolluk güçleri var. Direne direne kazanmak istiyoruz. Sayın Selahattin Demirtaş’ın öncülüğünde birlik içinde başaracağız. Sizler gönüllü olarak buraya katıldınız. Bizim davamızda sizin gibi gönüllüler kazanacak. Bu Türkiye halklarının seçimi olacak. Ya adaleti,yada adaletsizliği seçeceksiniz. Yolunuz açık, mücadeleniz daim olsun” dedi.

Kaynak: İHA